17. junij 2021 – Četrtek

ČETRTEK je – Jupitrov dan, ko umirjamo velika dva – Saturna in Urana, ki se s svojimi mogočnimi energijami prelivata skozi nas. Za spoznanje sta se premaknila od torkovega izzivalnega soočenja, ki v valovih objema leto 2021.
Pomembno je vedeti, kje v nas iščeta točko ravnovesja med starim in novim, med preteklostjo, ki omejuje in prihodnostjo, ki osvobaja; kje v nas se bijejo bitke in premika nepremakljivo?

Luna je že od sredinega jutra v znamenju device in nas prizemljuje s pomočjo drobnih opravil, konkretnih pomoči, skrbi za zdravje in dobro počutje.
V današnjem dopoldnevu bo v nas in okrog nas mentalni nemir, saj retrogradni Merkur na površini ne najde prave smeri in vznemirja naš čustveni svet. Zato se umirjajmo, spuščajmo se v telo, poslušajmo. kaj nam sporoča. Je boleče, pretočno, zakrčeno, sprašuje Luna v devici ?
Najprej smo odgovorni do svojega počutja.
Začutimo, kaj nas energijsko polni (vse ostalo nas prazni) in dovolimo si spremembe v našo, srčno smer. Sanje so tu, da jih uresničimo, da zaživimo “svojega” Neptuna na Zemlji.☘💚
Jasmina.

Astrološka časovnica gibanja planetov

Luna je v znamenju device

Luna trigon Uran iz bika ob 05:07

Luna kvadrat rx Merkur ob 12.16

Luna sekstil Venera ob 14:07

Luna opozicija Neptun v ribah ob 22:54