Ponovno soočenje “velikih dveh” v nas in Univerzumu

Za nami je prijeten vikend, v katerem smo imeli priložnost ogreti svoja Srca in začutiti prihajajoče poletje. Mars je v petek prestopil v znamenje leva, da bo do konca julija z ognjeno energijo segreval naravo in naša življenja.
Po Luninem in Sončevem mrku čutimo, da so se znotraj nas zgodili veliki premiki, če smo le zavestni procesov, ki nas v aktivnem ritmu potiskajo naprej, navzgor in bliže sebi.
In že smo pred vrati drugega izzivalnega soočenja dveh velikanov, ki – z “bojevanjem” in iskanjem točke ravnovesja obenem – preplavljata čas tega leta.

👉 Tu je stari Saturn, naš veliki učitelj in “nosilec” karmičnih zank, ki nas s pomočjo gravitacije potiska na Zemljo. V njenem zavetju se skozi osebne zgodbe učimo, sprejemamo in uravnovešamo energijsko kodo, ki smo si jo “izbrali” za to inkarnacijo. V zadnjem obdobju je močno pritisnil na vse in vsakega od nas. Skušajmo pod težo njegovih bremen najti modrost, mir in prepuščanje reki življenja, ki nas vodi v nov čas.

👉 Tu je veliki Bog neba Uran, ki se je “spustil” na Zemljo skoz znamenje bika z namenom, da ga začutimo in oživimo v sebi, končno sprejmemo njegovo “drugačnost” ter si preko bolečin dovolimo stopiti v njegov čas, ki osvobaja bremen.
Potrebujemo visoko zavedanje, slišanje sebe, iskrenost, sprejemanje in na najvišjem nivoju vodnarja izreden občutek sočutenja z vsakim živim bitjem in Zemljo kot celoto. Potrebujemo spuščanje strahov in omejitev starega uma in prepuščanje intuitivnemu vodstvu Srca.

Pripravljena sta, da se v torek 15. junija srečata v svojih izzivalnih postavah. Saturn iz 13 stopinje znamenja vodnarja, ki mu vladata skupaj z Uranom, Uran pa iz 13 stopinje znamenju bika.
V pripravah na njuno soočenje bo Sonce iz dvojčkov spuščalo svoj intelektualni naboj in se prepuščalo intuitivnemu vodenju. Naš čustveni svet z Luno v znamenju leva pa bo vznemirjeno iskal oporo pri enem in drugem. V sredo bo olajšano Luna prestopila v devico, nato v tehtnico in nedeljskega škorpijona ter korak po koraku prebujala vse dele nas.
Srečanja ostalih planetov bodo spoštljivo počakala in energijski naboj dogajanja znotraj in zunaj nas prepustila velikima dvema. Potujmo mirno, pogumno, srčno in modro.

V noči na ponedeljek

se bo Sonce v izzivalnem odnosu srečalo z Neptunom in popuščalo v svojem centru ego moči. Luna iz znamenja leva pa bo skozi naše čustvene svetove iskala ravnovesje med starim in novim.

V torek

pričakujemo soočenje dveh velikanov, starega Saturna in novodobnega Urana. Njun dvoboj in iskanje ravnovesja preplavlja energijski čas tega leta. Luna iz leva nas bo spodbujala k življenju in povezovanju hotenj in občutkov.

V jutranji sredi

bo Luna prestopila v znamenje device in po čustveno pretiranih trenutkih umirjala dan. Pridni bomo, radi bomo postorili vse malenkosti, počistili in poskrbeli drug za drugega. Bodimo v stiku z naravo in zemljo.

V četrtek

bo dan razgibano deloven, dobro nam bo šlo v mesebojnem povezovanju preko srca. Pogovori naj bodo neobvezujoči, večer pa umirjen in dovolimo si prepustiti sanjarjenju.

V petek

bo Luna po jutranjem praznem teku v devici malo pred 11 uro prestopila v znamenje tehtnice. Dan bo igriv, ognjen, povezovalen. Vzemimo si čas za skupne športne aktivnosti in uživajmo v harmoničnih trenutkih.

V soboto

lahko pričakujemo še en prijeten dan, ki nas bo z Luno v tehtnici vodil v povezovanja, v katerih bomo čutili oporo in razumevanje. Izmenjujmo si izkušnje in delujmo v dobro vseh. Večer bo nekoliko napornejši.

V nedeljo

dopoldan bomo pomirili pritiske noči in se uskladili znotraj in zunaj. Ob 13:57 bo Luna prestopila v znamenje škorpijona, čas bo za več odmika in globine. Spočimo si v nedeljskem popoldnevu in naj nam bo lepo.