Vikend nežnih energij in modrosti

Vikend energije 15. in 16. maj. Dnevi po mlaju v biku so nas objeli v občutkih spoštovanja miru, tišine, lepote in inteligence narave, ki nam daje obilje. Merkur in Venera v mladostno inteligentnih dvojčkih nas vodita v sproščene odnose in prijetne pogovore. Ob podpori Saturna umirjamo miselni tok in znanja povezujemo v celoto.

V veliko pomoč nam je premik velikega Jupitra, ki je v noči na petek skozi tunel vizionarskega vodnarja prestopil v modrost in intuitivnost svojega ribjega doma. Za krajši čas, do konca julija. Zemlja bo skozi Oko modrosti odklepala stara znanja, nam pomagala čutiti iz centra Srca ter se povezovati z višjim Jazom. Iz višje perspektive nam bo pomagala uvideti smisel in pot v nov čas kot priložnost za nas.

V peter bo Luna še v znamenju dvojčka, ob vplivu Neptuna pa prepuščena sanjavosti. V noči na soboto bo že prestopila v nežnega raka, v katerem bo skrbela, čutila in uživala v lepotah življenja skozi pogled Srca. Uživajmo v čutnem in prijaznem koncu tedna ter se povezujmo z obiljem narave. Pa naj posveti Sonce in naša notranja sonca.
Jasmina

Astrološko časovnica gibanja planetov

Sobota

Luna vstopa v znamenje raka 03:30

Luna triogn Jupiter v ribah ob 03:45

Nedelja

Luna sekstil Uran 02:43

Luna konjunkcija Mars 07:05

Luna gre v trigon z Neptunom v noči na ponedeljek ob 00:41