Umirjanje z mlajem nas vodi v nov cikel znanj in modrosti

Vikend, v katerem smo zaključevali spomine na velike zgodbe čutnih strasti in ekstemnih doživljanj, ki so se vrteli skozi sakralno – Venerino čakro Zemlje in nas, počasi odhaja. V noči na današnjo nedeljo je lepotica Venera preko Plejad le prestopila v znamenje dvojčka.
Tu jo z radovedno inteligentnim obrazom sprejema mislec Merkur, ki najraje deluje v družbi, povezovalno in razpredeno vsenaokorog.
Venera bo dodala svoj simpatični lonček k sproščenim odnosom, prijetnim pogovorom in novim izkušnjam. Skupaj bosta raziskovala in podelila vse naučeno, da bomo lažje ločevali zrno od plevela in sestavljali manjkajoče delčke celote. Zračni dvojček bo s severnim luninim vozlom kazal na našo smer delovanja.

Zemlja pa bo hrepenela po toploti Sonca, ki je še v znamenju bika, v pričakovanju svoje družice Lune. Skupaj se bosta objela v večernem torkovem mlaju, da bomo v centru svojih teles občutili mir, tišino, lepoto in inteligenco narave, ki nas ščiti in nam daje obilje.

Kmalu po čutnem mlaju bomo začutili več energije in usklajenosti delovanja. Mars iz znamenja raka bo v podprt z Uranom, ki bo vanj spuščal iskre poguma biti avtentičen, iskren in svoboden v svojih hotenjih. Premikali se bomo z vero v povezanost zgoraj in spodaj.
Merkur iz mladostno bistrih dvojčkov bo podprt s Saturnovsko zrelostjo. Umirjali bomo miselni tok, informacije povezovali v celoto, si zapisovali in črpali znanja iz globin naših prednikov.

V veliko pomoč nam bo premik velikega Jupitra, ki bo po 12 ih letih ponovno prestopil v svoj ribji dom. Odklepal bo stara znanja, krepil samozaupanje, intuitivno moč in modrost. Ključno bo spuščanje besed v Srce, iz katerega bomo oživljali svojega Jupitra ter se povezovali v skupnih vizijah.
Z Merkurjem in Marsom bo prebujen tudi Kiron, zato se iz izzivov usmerimo na notranjo moč samoozdravljenja.

Luna se bo po mlaju zavrtela v rastočih energijah življenja vse do vikenda, ko bo v nežnostih znamenja raka uživala v lepotah življenja. Mehko in nežno bo tudi Sonce ob dotiku z Neptunom.
Začutimo nove priložnosti, spustimo jih skozi individualne energije v osebne zgodbe prihajajočega tedna. ☘💚

V ponedeljek bomo že tik pred mlajem, Luna bo ponoči prestopila v bika. Naj bo to čas za nas, ko bomo v vseh delih sebe spuščali še zadnje boleče misli, čustva in prtljago preteklosti. Že se bo prebujal zdravilni Kiron, bodimo nežni do sebe in drugih.

V noči na torek nas čaka nekaj vznemirjenja, ko bomo iskali točko ravnovesja v čustvenem svetu. Dan bo počasen, jejmo malo, uživajmo v naravi. Mlaj bo nastopil ob 20:59. Ranjeni deli nas bodo potrebovali umirjanje in podporo k ozdravljenju.

V sredinem jutru se bomo prebudili energično in željni premikov v nov svet. Luna v biku bo dodajala stabilnost in moč. Njen popoldanski prestop v dvojčke, ob 14:42 nas bo sprostil v povezovanju in pogovorih. Merkur bo umirjal svoj tok in se polnil z zrelo modrostjo Saturna.

V četrtek nas čaka veliko mehkobe znotraj zavedanja sebe in svojih moči. Delovali bomo brez pritiskov in sile, Sonce bo v sekstilu z Neptunom. Luna v dvojčkih pa bo podprla naša učenja in povezovanja.

V noči na petek bo nastopil pomemben premik. Že ob 00:35 bo v svor ribji dom prestopil veliki modrec, vizionar in intuitivni vladar Jupiter. Zelo nam bo v pomoč pri prebujanju znanja in našega notranjega učitelja.

Luna bo v noči na soboto prestopila v nežnega raka, se povezala z Jupitrom in nam zaželela čustveno miren, nežen, povezovalen dan. Uživajmo v prijazni soboti in se povezujmo z naravo, ki nam ponuja vse obilje.

Tudi nedelja bo prijetna, a bolj živahna. Luna v raku bo polna domislic in energije, kako še bolje poskrbeti drug za drugega. Naredimo si čudovit dan s Soncem obsijan. In naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.