Vikend velikih zgodb in povezovanj – 8. in 9. maj

VIKEND VELIKIH ZGODB IN POVEZOVANJ

Pa smo pri vikendu. Merkur nas že od torka iz znamenja dvojčkov vrti v intelektualnem delovanju v različne smeri, da izpeljujemo zadane projekte.
Konec meseca ga čaka retrogradni obrat, še prej pa zmanjševanje hitrosti, zato pohitimo in uporabimo njegovo moč uma in povezovanja.
Lepotica Venera še vztraja na zadnjih stopinjah znamenja bika, polna spominov in intenzivnih občutij, velikih ljubezni, jeze, bolečin in strasti; iz mitoloških zgodb in naših življenj.

V noči na nedeljo Venera le prestopa v znamenje dvojčkov. Da se dvignemo iz globin in se sproščeno zavrtimo v odnosih ter simpatičnih povezovanjih.
Potrebujemo več svežine, lahkotnih odnosov in novega znanja. To nam obljubljata Merkur in Venera v dvojčkih, ki k sebi kličeta veliko Sonce.
Ni še čas zanj, naj Sonce najprej ogreje zemljo in v znamenju bika pričaka svojo družico Luno v torkovem večernem mlaju.

Užijmo vikend živahnih energij z Luno v ovnu in spuščajmo še zadnje kaplje senčnih spominov, vse tja do mlaja. Razgibajmo svoje telo, uživajmo manj hrane, pijmo veliko izvirske vode in naj nam bo kar se da lepo.💚☘️
Jasmina
V soboto nas bodo ognjene energije Lune iz ovna zavrtele v aktivnosti hotenj in delovanja, bližajoči mlaj bo nekoliko umirjal naš čustveni svet. Čutna lepotica Venera pa se bo prešerno poslavljala iz zadnje stopinje bika in v nas sprožala ekstremna občutja ljubezni, hrepenenj, bolečin in strasti.

V noči na nedeljo, natanko ob 04:01, bo Venera prestopila v znamenje dvojčkov ter naznanila nov čas v odnosih. Več bo lahkotnosti in igrivega povezovanja. Luna iz ovna pa bo v svojih hotenjih naletela na pritisk velikega Boga podzemlja Plutona. Naj bo dan naravnan v spontanem ritmu spuščanja in sprejemanja.

Astrološko časovnica gibanja planetov

Sobota

Luna v znamenju ovna

Luna sekstil Merkur iz dvojčkov 03:00

Luna kvadrat Mars iz raka 07:35

Venera kvadrat Jupiter iz vodnarja 15:37

Luna sekstil Saturn v vodnarju 16:18

Nedelja

Venera prestopa v znamenje dvojčkov ob 04:01

Luna kvadrat Pluton iz kozoroga ob 19:15