06. maj 2021 – Četrtek

ČETRTEK je, Jupitrov dan in Srčna čakra Zemlje je potopljena v znamenje ribi, katerega vladar je kot veliki benefik, poln modrosti in zaščite. Luna skozi ribe potuje v objem še drugemu vladarju Neptunu.
Čas za čarobnost in sočutenje.
Obenem čas za spomine, za sanje, zgodbe, ki živijo v nas in oživljajo mitologijo krilatega konja Pegaza, enega od sinov “strašne” Gorgone Meduze.
A Pegaz kot radostni konj nas lahko popelje iz teme v svetlobo življenja.

🔸Venera ravno danes – preko 26 stopinje bika – z vso močjo vase srka spomine, bolečino, največje strasti zvezde Algol, ki predstavlja odsekano glavo Gorgone Meduze.
Sam Bog podzemlja Pluton ji odpira intenzivnost doživljanja, ki teče skozi tiste, ki imamo rojstne planete v bližini zvezde Algol. In tako ali drugeča poznamo njeno zgodbo, saj jo doživljamo v duhu tega časa in prostora.

Zgodba odpira “največji greh, storjen v imenu junaštva in bolečin nesprejemanja” in prinaša veliko sporočilo človeštvu, vsakemu izmed nas; o svetlobi in temi, borbi med dobrim in zlim, bolečini, strasti, jezi, maščevanju, karmičnih dolgovih, ki se prenašajo skozi družinska drevesa.
Zgodba, ki nas potiska k možnosti zavedanja, da – z uravnovešanjem  notranjih ekstremov in celjenjem ran v sebi in tako pomirjanju dolge verige genetike – lahko zaživimo velike ustvarjalne moči, kreativnost in moč, ki tečejo skozi nas.
Ko se zavemo, da smo spoj zemeljskega in božanskega, ko živimo srčnost in plemenitost.
Več pa ob kaki drugi priložnosti.
Občutimo ta dan in njegove spomine v visoki različici, povežimo se z naravo, pojdimo k morju, reki, jezeru.
Jasmina💚☘
Se veselim vaših komentarjev in slik.

Astrološko časovnica gibanja planetov

Luna je v znamenju ribi

Luna sekstil Uran v biku 00:56

Luna sekstil Sonce v biku 10:40

Luna konjunkcija neptun 23:16

venera na 26 bika trigon Pluton v kozorogu 13.24