04. maj 2021 – Torek

TOREK je in v današnjem zgodnjem jutru, ob 04:48, je prvi izmed “svete trojice” planetov (Sonce, Venera, Merkur) in energijskih centrov Zemlje – hitri Merkur, izstopil bika. V tem zemeljskem znamenju je mir podrejen nemirnemu Bogu neba Uranu, ki nas kliče k prebujenju v zemeljskem delu naših teles.

Merkur je končno prispel v svoj intelektualni dom,v znamenje dvojčka, kjer bo naš um zavrtel v različne smeri in povezovanja, da bomo izpeljali zadane projekte.
Želeli bomo vedeti, prebrati, zbrati različne informacije iz različnih strani. Hitro bomo ločevali zrno od plevela in sestavljali še manjkajoče delčke celote.

Merkur kot Glasnik Bogov je v dvojčkih zelo mentalen, zato potrebujemo vse naučeno spuščati v Srce, skozi katerega bomo začutili znanje in modrost, ki prihajata iz višjih energijskih centrov. Umirjajmo svoj miselni tok, zapisujmo si, vzemimo si čas, da zbrano zaokrožimo v celoto.
Luna je danes še nemirna v znamenju vodnarja, v prihajajoči noči se bo potopila v intuitivne ribe.
Poiščimo zadovoljstvo v naravi, njenemu vonju, lepoti, čarobnosti in začutimo Venero, ki potuje po zadnjih stopinjah bika, polna čutne strasti in ljubezni.☘💚
Jasmina

Astrološko časovnica gibanja planetov

Merkur je prestopil iz bika v znamenje dvojčka ob 04:48

Luna je v vodnarju

Luna iz vodnarja kvadrat Venera iz bika ob 17:59

Luna prestopa v znamenje ribi v noči na sredo ob 04:08, pe prej, ob 02:05 naredi konjunkcijo z Jupitrom