Po napetostih polne Lune v škorpijonu umirjamo čas

Energije tedna od 26.aprila do 2.maja Odhaja dinamičen vikend, v katerem smo iskali ravnovesje ter z rastočo Luno in energijo življenja aktivno razsvetljevali dogajanje znotraj in zunaj nas. Narava je v svoji topli rastoči podobi odpirala nove cvetove ter skušala nadoknaditi čas minulih hladnejših dni.
Brbotalo je in še bo tudi v nas, saj je v znamenju bika stabilnost samo navidezna. V njem domuje veliki Bog neba Uran, ki pričakuje živost, avtentičnost in visoke vibracije v sprejemanja novega, drugačnega sveta na vseh področjih življenja.
Na drugi strani pa nas stari svet – skozi maske varnih oblik – vleče nazaj pod pritiske Saturna, ki v svoji avtoritativni podobi ne deluje nič kaj prijazno.
Iskanje točke ravnovesja znotraj ekstremov različnosti, ki pritiskajo na nas v letu 2021, bo v teh dneh še večji izziv.

Bližamo se namreč polni Luni v znamenju strastnega škropijona, ki bo razburkala naše male in velike svetove. V torkovem zgodnjem jutru se postavlja v opozicijo s Soncem, ob katerem stoji mogočni Uran.
Obenem na celotno postavo planetov pritiska strogi Saturn in preizkuša našo zavestno sposobnost in modrost, kako najti ravnovesje dveh nezdružljivih ekstremov.
Tole bo prava umetnost in preizkušnja za vse, seveda glede na moč povezanosti osebnih energij z energijami Zemlje.
V napetih trenutkih se bodo odpirale najtesneje zaprte posode in svojo vsebino razlivale vsenaokrog. Skozi odnose, čustvene drame in besedne dvoboje.

Po polni Luni si vzemimo čas, da začutimo svoj center moči in miru. Luna bo vstopila v znamenje strelca in nas vse tja do večernega petka z več optimiza vodila skozi čas.
V petek bo pomemben dan, v katerem imamo priložnost sprejeti, izraziti in zaživeti svoj avtentični jaz.
Sonce se bo na visokih frekvencah objelo z Uranom. Čas je, da odklenemo stare okove, ki nas dušijo in s polnimi pljuči zadihamo svoje talente.
Naš miselni svet bo spodbudno prispeval k razvojnim premikom. Merkur bo po objemu z Venero slišal intuitivni glas vsakega od nas in občutil moč, ki ji je vredno slediti. Feniksi smo, ne pozabimo.
Skozi čiščenja senc preteklih spominov in transformacije teme v svetlobo, bomo močnejši kot kdajkoli prej, za nov čas. Čaka nas prijeten praznični konec tedna, v katerem bo veliko usklajenosti in prizemljenega ritma.
Naj sveti veliko Sonce in sonca vseh nas.☘💚
Jasmina

Po dnevih

V ponedeljek

bo Luna še v znamenju tehtnice, a polna napetosti pred prihajajočo polnostjo. Popoldan bomo občutili več optimizma, prepustimo se ritmu in skušajmo obdržati notranji mir. Po 18 uri bo Luna prestopila v globine škorpijona in stopnjevala nemir.

V zgodnjem torkovem

jutru ob 05.31 nas čaka ščip v znamenju škorpijona. Napetosti in nasprotovanja med starim in novim, nepričakovani preobrati in sence preteklosti se bodo stopnjevali preko celega dneva. Imejmo svoj kotiček miru in odmika.

V noči na sredo

bomo umirjali svoj čustveni svet in se prepuščali intuivinemu vodenju. Dan bo močan in regenerativen, vzemimo si čas za misli in telo. Pojdimo v naravo. Ob 17:42 bo Luna prestopila v širokega strelca in prinsesla več optimizma.

V četrtek

bomo imeli lep dan, če se bomo povezali z energijami Zemlje. Več bo miru, stabilnosti, a tudi vizij in prijaznih pogledov na prihodnost. Luna bo v znamenju strelca podprta z modrostjo Saturna.

V petek

nas čaka poseben dan. Z občutji in mislimi se bomo dotikali svojih sanj in vizij. Ob 18:15 bo Luna iz strelca prestopila v organiziranega kozoroga in nam dala zaščito ter več moči. V poznem večeru se bosta objeta Sonce in Bog neba Uran, ki želi, da dvignemo svoje zavedanje in izražamo svojo avtetničnost.

V soboto,

na praznični dan, bomo usklajeni v energijah znotraj in zunaj nas. Luna v kozorogu bo držala stabilnejši ritem čustvovanja in se lepo povezovala s planeti v znamenju bika. Čas bo za trezen pogled, kako naprej, kako se povezati z ritmom narave.

Tudi nedelja

bo mirna, jasna in povezovalna. Čutili bomo več moči in gotovosti v sebe. Privoščimo si izlet v naravo, pojdimo v hribe, preizkusimo svojo telesno pripravljenost. Pogovorimo se trezno in premišljeno, načrtujmo. V poznem večeru bo Luna prestopila v zračnega vodnarja. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naše rojstne karte in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.