13. april 2021 – Torek

TOREK je in po mlaju v ognjenem ovnu se že dogaja živost življenja. Luna je v ponedeljkovem večeru prestopila v znamenje bika. Polna je moške podpore in zavedanja vloge Srca pri kreiranju novih poti in izražanju naših moči.

V znamenju bika se bo srečala z znanilcem novega sveta Uranom, ki nas oživlja, vznemirja in čaka, da ga podpremo v njegovih najvišjih frekvencah; enakosti, povezanosti in obenem nevezanosti, svobode, čustvene inteligence in srčnosti brez omejitev in dram.
Zvečer bo na Luno pritisnil zarjaveli Saturn, ki se v svojih strahovih in karmičnih zankah drži starih sistemov in omejujočih programov.
Čas je, da ga zmehčamo v sebi, saj smo bitja luči.

Poskušajmo najti ravnovesje znotraj telesa in uma ter ostati v svetlobi Srca.
Lepotica Venera pa, očiščena globokih strahov, strasti in posesivnih navezanosti, z ognjenimi koraki hiti v svoj dom, v znamenje bika – v sredo zvečer. Ne želi biti Persefona iz temnih globin, ne želi se boriti po moško. Želi biti čutna in nežna, bosa plesati po zemlji ter uživati v vonju in cvetu pomladi.

Moški planeti bodo v nas in zunaj nas zaščitili obe lepotici. Tam zgoraj se že povezujeta moč ognjenega Sonca in energično intelektualni Mars “izven meja.” Da bosta premikala meje in omejtive za dobro novega sveta.☘💚
Jasmina

Astrološko časovnica gibanja planetov

Luna v znamenju bika

Luna konjunkcija Uran ob 15:17

Luna kvadrat Saturn iz vodnarja ob 20.30

Ponoči se že povezujeta Sonce iz ovna in Mars iz dvojčkov ob 01:09

Venera iz zadnjih stopinj ovna potuje proti znamenju bika – v sredo zvečer vstopa v bika ob 20.21