Po mlaju v ovnu aktivno izražamo notranjo moč

Energije tedna od 12. do 18. aprila

Odhajajoči dnevi so skozi zgodbe planetov tam zgoraj, naravo in vsakega izmed nas tu spodaj, imeli pomembno namero. Prebujanje, ogrevanje in povezovanje znotraj tistih energijskih centrov, ki so ključni za zaupanje v inteligenco življenja in notranjo moč.
Okrog nas je pritiskalo, zavajalo, omejevalo prostor in čas, nam pa jemalo intelektualno jasnost ter fizično moč. Potrebno je bilo postavljati meje in zavarovati življenje, ki se rojeva v cvetoči pomladi, saj je nanjo pritisnil teman in mrzli “obraz”.

S padajočo Luno smo v pričakovanju mlaja v zgodnjem ponedeljkovem jutru, ko se bosta v znamenju ovna objela Luna in Sonce. Naj bo to trenutek, ko tudi mi znotraj sebe objemamo sebe, da se bomo po mlaju pogumno razcveteli navzven v zavedanju, da smo bitja luči in svobode.
Podpora tam zgoraj in tu spodaj bo v prihajajočem tednu velika, zato ujemimo svoj val v skladu z individualnimi energijami in potenciali.

Po mlaju bo z inovativno zračnimi energijami podprta ognjena trojica; Sonce, hitri Merkur, pa tudi ponedeljkova Luna, ki bo polna zavedanja svojih potreb že prestopala v bika. Vanj se mudi tudi lepotici Veneri, saj so tu doma čutni užitki za obe ženski energiji.

Kdo bo podpiral in spodbujal našo ognjeno notranjost ter življenje cvetoče narave?
Zagotovo Mars iz dvojčkov in “izven meja”, ki se končno umika od Neptuna. Le ta mu je zaradi medsebojnega nerazumevanja jemal jasnost in energijo.
Jupiter se iz znamenja vodnarja prebuja v naprednih vizijah in optimizmu.
Sklenila bosta svoje moči in vsak iz ene strani podprla ognjeno Sonce ter Merkurja.
Imeli bomo dotok življenjske energije in videnja iz višje perspektive.
Čas bo za konkretno intelektualno delovanje ter povezovanje s podobno mislečimi.
V pogumnem zavedanju sebe bomo lahko premikali meje in omejitve.
Uporabimo moč za dobro sebe in vseh nas, za dobro novega sveta.

Da pa bo čas tudi za transformacijo in čiščenje najglobjih strahov, strasti, posesivnih navezanosti, ki nas vrtijo od ljubezni do mržnje, bo seveda poskrbel veliki Bog podzemlja Pluton.
Tik po mlaju bo pred njegovo obličje stopila Venera, v petek Sonce, dan kasneje Merkur. Vsi z namenom še enega velikega čiščenja ekstremov in manipulacij, ki jih kolektivno nosimo v sebi iz davne preteklosti.
Tako bomo v zemeljsko znamenje bika vstopili stabilnejši v iskri, ognju in rasti življenja, ki jih v sebi nosijo Venera, Sonce in Merkur. Že kmalu. ☘💚

Iz srca za vas Jasmina

Še po dnevih tu in vsak dan na moji spletni strani

V ponedeljkovem zgodnjem jutru,

natanko ob 04:30, pričakujemo mlaj v znamenju ovna. Po njem bo Luna že kmalu prebujala glavne igralce tedna in zvečer ob 19:43 prestopila v umirjenega bika. Takoj po mlaju bo Venera na veliki preizkušnji očiščenja premočnih strasti ob soočenju s Plutonom.

V torek

si bo Luna v biku želela počasnih premikov naprej, več miru in uživanja. A na svoji poti se bo dotaknila Urana, ki nas bo prebudil v želji po novem. Zvečer bo prišlo opozorilo starega Saturna, ki nas bo držal nazaj. Odprla se bo zgodba razdvajanja med novim in starim.

V noči na sredo

bomo čutili veliko moči in podpore. Energija življenja in notranja moč nas bosta vodili k dosežkom. Čustveno bomo z Luno v biku nežni, umirjeni, povezovalni. Ob 20:21 bo v svoj dom znamenja bika končno vstopila še Venera.

V četrtek

bo po praznem nočnem teku Luna ob 08:34 prestopila v znamenje dvojčkov. Tudi čustveno se bomo odprli za klepet in povezovanja na intelekutalnem nivoju. Zvečer bo Sonce iz ovna podprto z vizionarskim Jupitrom, njun duet lahko ustvarja velike dosežke za dobro vseh nas.

V petek

bomo z Luno v znamenju dvojčkov čutili potrebo po pogovoru in povezovanju. Velik del nas pa bo popolnoma predan iskanju ravnovesja med močnim Soncem in velikim Plutonom, ki bo od vseh nas zahteval umirjanje ognjenih strasti.

Sobota

bo energijsko aktivna od zgodnjega jutra do pozne noči. Vsak bo ujel svoj val energij. Močno bomo čutili navezo med Marsom in Jupitrom, ki nas bo nosila k uresničenju svojih vizij, pogumno, aktivno in intelektualno borbeno. Ne bo prostora za dvome ali strahove. Pozno zvečer bo Luna prestopila v znamenje raka, Merkur pa bo na očiščenju pod pritiski Plutona.

Nedelja

bo dan za sproščen oddih in uravnovešanje razburkanih energij. Vzemimo si čas za družino in prijatelje, pojdimo v naravo in okusimo vso živost pomladi in toplejših dni. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naše rojstne karte in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.