Živahnost misli in povezovanj nas vodi proti mlaju v znamenju ovna

Energije tedna od 05. do 11. aprila.Smo še v praznovanju pomladi, Velike noči in Kristusovega vstajenja, ki prebuja upanje, veselje ter občutenje notranje moči. V noči na nedeljo je Merkur – vladar našega uma, misli, besed prestopil iz duhovnega znamenja ribi v ognjenega ovna. Njegov prehod je energijsko in simbolno močno povezan z Velikonočno nedeljo, tranformacijo in vstajenjem v novo življenje.

V prihajajočem tednu imamo tako kar tri planete – Venero, Sonce in Merkurja v znamenju ovna, kjer se bodo odločno oglašali in delovali. Ne glede na padajočo Luno, ki drsi proti ognjenemu mlaju v ovnu v naslednjem ponedeljku, bomo vse dni spodbujeni od znotraj in zunaj, od zgoraj in spodaj.
Veliko bo intelektualnega delovanja, svežih idej, akcije, uresničevanja želja.
Veliko bo povezovanja, prebujanja strasti življenja drug v drugem, ognjeno mladostnih energij, ki bodo delovale brez ovir.
Ujemimo v svoja jadra ta del svežih energij in delujmo iz srca.

Soočali pa se bomo tudi s poskusi manipulacije, zavajanja, odvzemanja energije in moči, predvsem na besednem, intelektualnem nivoju, zato za premike uporabljajmo notranji kompas. Tisti naš intuitivni glas, ki prihaja iz centra telesa in vedno ve, kaj je prava resnica in kaj je dobro za nas.
Verujmo v svojo energijo življenja in se v trenutkih občutenja nelagodja zaradi zunanjih pritiskov umaknimo v sebe, se umirimo.
Pojdimo v naravo, stopimo bosi na zemljo, začutimo svoje korenine in se povežimo s centrom Zemlje.
Lahko se potopimo v morje, jezero, reko in začutimo prisotnost v telesu. Pravico imamo svobodno živeti, ob sprejemanju odgovornosti in srčnem delovanju.

Konec tedna bo ognjeno močan in povezovalen, a z energijo ravnajmo varčno in ostajajmo v ravnovesju.
Misli bodo jasne, v nas pa veliko inspiracije ter občutka, da zmoremo s svojimi močmi ustvariti lepo življenje.
Tu smo, da zadovoljimo svoje želje in uresničimo sanje, pravi Venera v sozvočju z Jupitrom.
Zato se povežimo z ritmom živahnih in svetlobe polnih planetov. Nedelja pa bo dan pred nočnim mlajem v ovnu in nastopom novega Luninega cikla, ki nas bo porinil v še več delovanja. Globoko in sproščeno izdihnimo, da bomo po mlaju vdihnili svežo energijo in visoko vibracijo.💚☘
iz srca za Vas Jasmina

Pa še po dnevih:

Velikonočni ponedeljek bo tekel v hladnejši energiji Lune iz kozoroga, ki bo vse tja do 15 ure v praznem teku. Ozračje se bo le sprostilo v svobodnejšem dihu, ko bo Luna prestopila v vodnarja, odprli se bomo pogovorom, povezovanju.

V torek nas po zahtevnejšem dopoldnevu pričakujejo lepe energije. Povezala se bosta Venera in ovna in Mars iz dvojčkov in rekla da ustvajralnosti, živahnosti, mladostni moči povezovanja ter izražanja ljubezni brez ovir. Zvečer se bosta povezala še Luna in Sonce, čutili bomo moč in sklad čustev in volje.

Sreda bo simpatičen dan, v katerem bomo spodbujeni k delovanju in povezovanju s podobno mislečimi in inovativnimi ljudmi. Popoldan se z Luno v praznem teku v vodnarju prepustimo dogajanju. V poznem večeru se bo Luna potopila v nežnost in duhovnost znamenja ribi.

V četrtek se z Luno v znamenju rib, ki se bo povezovala z živostjo Urana, prepuščajmo notranjemu kompasu. Ne pustimo se zmesti, razvleči na vse strani. Bodimo nežni, sočutni do sebe in drugih, intuitivno se premikajmo skozi čas.

Tudi petek je namenjen prepuščanju in intuitivnemu delovanju. Se bodo pa močno čutili poskusi zavajanja, prikrivanja, izkoriščanja moči, zato bodimo previdni. Ostanimo odmaknjeni v svoji energiji, ne dovolimo, da kdorkoli posega v naš osebni prostor, postavimo jasne meje.

Sobota bo kljub bližajočemu mlaju močna, odločna, podporna. Luna bo malo po osmi uri zjutraj prestopila v živahnega ovna k trojici – Soncu, Veneri in Merkurju, ki nas te dni aktivno premika skozi življenje. Misli bodo jasne in povezovalne, želje močne ter polne optimizma, da zmoremo.

Tudi nedelja bo v splošnih energijah prijeten dan, ki ga velja izkoristiti. Pojdimo v naravo, dihajmo mirno s prihajajočim mlajem. Pogovorimo se med seboj, počnimo, kar čutimo v duši in telesu. V noči na ponedeljek se bosta objela Luna in Sonce v znamenju ovna in nas popeljala v nov ciklus dogajanj.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.