Vikend Jin in Jang plesa življenja

Energije 26. do 28. marec.Ta konec tedna plešemo. Dve ženski energiji, Boginja lepote Venera in čutna, ljubeča Luna se vrtita okrog Sonca, vsaka na svoj poseben način.
Obe nam kažeta cikle življenja v nas, okrog nas, zgoraj in spodaj. Obe sta nepogrešljivi pri rojstvu in prebujanju pomladnega življenja.

Venera je v petkovem jutru v svojem čarobnem plesu strastno objela Sonce in v njem – na 5 stopinji znamenja ovna – kot iskra življenja prižgala ogenj moške moči.
Njun ples večne ljubezni in razdvajanja tam zgoraj in tu spodaj ustvarja čudež; skozi točke pentagrama riše rožo življenja – mandalo, ki jo vidimo v vsakem delčku nas in narave – tudi v DNK.
Fascinantno in kompleksno je življenje, zato plešimo, dihajmo, spoštujmo naravo in njene cikle, katerih del smo kot poljub zemeljskega in božanskega.

V noči na petek se je Luna umaknila iz soja žarometov v znamenje device. Že v soboto bomo čutili njeno napetost, predvsem v čustvenem delu nas in v odnosih.
Nemirna bo hitela proti polnosti, razsvetljevala dogajanje, iskala odgovore ter se v nedeljskem večeru v svoji polni lepoti postavila Soncu nasproti.
Ščip bo nastopil ob 20:48 v znamenju tehtnice.
Sonce bo, skupaj z Venero v ovnu, iskalo ravnovesje med svojimi hotenji naprej in harmonijo v odnosih.
Bomo tudi mi razreševali zanke in se spraševali, kako uskladiti naša osebna hotenja in želje ter obenem ostati povezani?
Ko spoštujemo in izražamo svojo izvirnost brez senc nezrelega ega, vzpostavljamo temelj za spoštovanje in harmonijo v odnosih.
Uživajmo vikend in naj nam bo lepo.💚☘
Jasmina

Astrološko časovnica gibanja planetov

Petek:

Luna v znamenju device

Luna trigon Uran iz bika ob 19:16

Sonce konjunkcija Venera na 5 stopinji ovna ob 07:57 – točka pentagrama

Sobota:

Luna iz device kvadrat Mars iz dvojčkov ob 03:16

Luna opozicija Merkur v ribah 08:16

Luna opozicija Neptun iz rib 16:05

Nedelja.

Luna trigon Pluton iz kozoroga 00:47

Luna v praznem teku do 07:22, ko prestopa v znamenje tehtnice

Luna opozicija Sonce v ovnu ob 20:48

Luna iz tehtnice opozicija Venera iz ovna 20:48