23. marec 2021

TOREK je, Marsov dan, ki v tem času potuje “izven meja” in ga bomo zagotovo čutili v njegovih ekstremnem delovanju; v znamenju dvojčkov bo “kuril” naš mentalni del, trošil energijo skozi napetosti in bojevanja v mislih, besedah, ostrejših pogovorih, a tudi strastnejšem raziskovanju.
Zato previdno in z občutkom do te močne, nezavedne energije, ki jo poskušajmo vložiti v intelektualni preboj in razvoj. Ne pozabimo na prizemljenost, šport, hojo po gozdu, bosi stopajmo po zemlji in si zamislimo svoje korenine, skozi katere črpamo življenjsko energijo in moč.

Danes pa smo še z Luno v znamenju raka, nežno se povezuje z Neptunom v ribah. Naše Srce intuitivno zaznava, kaj je dobro za nas, kaj nas pomirja, poboža, poljubi, objema.
Se pa Luna bliža popoldanskemu soočenju s Plutonom iz kozoroga in v nas znova odpira globino spominov, ki nas vežejo na družinsko genetiko.
Če še boli, če nam še zastaja dih in se pokrči Srce, ko potujemo po vrtincih in tunelih, se zaustavimo; poglejmo in sočutno objemimo tisti čas in sebe v njem ter oprostimo; najprej sebi, njim, njej, njemu – tako bomo korak po koraku raztapljali travme preteklosti in pod njihovo odejo uvideli svoje največje moči.
Osvobodili bomo sebe in svoje prednike. Naš dih bo postajal vse globji in mirnejši, telo se bo polnilo z energijo življenja.
Ob 22:56 bo Luna po popoldanskem praznem teku prestopila v znamenje leva.☘💚
Jasmina

Astrološka časovnica gibanja planetov

Luna je še v znamenju raka

Luna trigon Neptun v ribah ob 06:14

Luna opozocija Pluton iz kozoroga ob 16:26

Luna v praznem teku do 22:56, ko prestopa v znamenje leva.

Da ne pozabimo: Sonce in Venera sta v ovnu tik pred svojim objemom

Hitimo proti polni Luni v znamenju tehtnice

Mars je v znamenju dvojčkov “out of bounds”, kar pomeni, da deluje ekstremno v svoji naravi.