17. marec 2021

Kako nam gre danes v SREDO, na Merkurjev dan?
Srčna čakra Zemlje čuti živost življenja, ki se pretaka skozi njene celice.
Luna v znamenju bika je bila ponoči vznemirjena in prebujena od Urana, zjutraj pa že polna preizkušenj s strani Saturna, ki kljub svoji “starosti” nikoli ne počiva.
Ko nas pritisne in stisne, ko začutimo njegova bremena, je čas, da popustimo pritiske na sebe. Tako bo z našim sprejemanjem sebe raztapljal krče znotraj srca.
Ko bomo prepoznali smisel njegovega učenja, uvideli višje in širše, bomo razpletali karmične zanke, stare vzorce, v katere se tako nezavedno zapletamo.

🔸A bodimo danes mehki in pretočni, sočutni, ljubeči in ustvarjalni, tihi in globoko povezani sami s seboj.
Venera, Sonce, Merkur in vladar Bog morja Neptun; vsi plujejo in se potapljajo v znamenju ribi. Kljub veliki občutljivosti se počutijo varni, saj se okrog njih spleta močna naveza Marsa v dvojčkih in Saturna v vodnarju.

Njihove energije živijo in tečejo skozi nas, seveda v povezanosti z našimi osebnimi energijami, se dopolnjujejo in ustvarjajo našo edinstvenost.
Vsi smo povezani, a obenem unikatni, če si le dovolimo slišati in živeti svojo pristno naravo.
Poskusimo, odvrzimo maske in vsa bremena, ki nas pod pretvezo varnosti pritiskajo navzdol. Odprimo se za življenje, našlo bo pot za nas, če si želimo in mu zaupamo.
Pojdimo v naravo in se veselim vaših slik, kako vam gre.
Jasmina 💚

Astrološka časovnica gibanja planetov

Luna v znamenju bika

Luna konjunkcija Uran ob 04:36

Luna kvadrat Saturn iz vodnarja ob 08:29

Luna gre proti kvadratu z Jupitrom v noči na četrtek