Živost življenja se veseli pomladi in enakonočja

Po umirjenem mlaju v znamenju rib, v katerem smo občutili veliko prepuščanja in dotikanja notranjega vedenja, modrosti, intuitivnosti, smo z nedeljskim prestopom Lune v ovna odprti za nov ciklus življenja.
Luna kot družica Sonca ognjeno naznanja, da prihaja pomlad. Danes so se ponekod prišle poslavljat zimske snežinke.
A pomlad čutimo, slišimo njeno žvrgolenje, vidimo prve čudovite cvetlice, poganjke dreves. Po mlaju bo Srčna čakra Zemlje s hitrejšim tempom pognala kri po žilah življenja vseh nas. Luna bo spodbujala energije rasti s potovanjem skozi pomladna znamenja ovna, bika in dvojčkov.

Merkur je na dan mlaja izstopil iz svoje sence – poti, po kateri je že hodil. Njegov hitrejši korak ga bo že v ponedeljek potopil v znamenje rib, k Neptunu, Veneri in Soncu, tako da bomo intuitivno doživljanje časa pretakali skozi misli, besede, umetnost kreiranja in delovanja.
Se pa romantični par Sonca in Venere odpravlja potrditi pomlad z vstopom v znamenje ovna. Pred samim prestopom si bosta okrepila moči, se povezala s centrom Zemlje preko Boga podzemlja Plutona. Vlil jima bo pogum, strast in zavedanje, da sta varna v svoji akciji, inspiraciji, prižiganju luči znotraj nas in premagovanju teme. Sonce in Venera živita v nas, zato zaživimo njune energije, spodbudimo jih s svojim zavedanjem.

Sonce bo v znamenje ovna prestopilo v sobotnem dopoldnevu, ob 10:37. Po enakonočju bo njegova toplina korak po koraku raztapljala temo in podaljševala svetlobo dneva.
V nedeljo bo v ovna prestopila še Venera, ki bo nekaj dni zatem ujela Sonce in v njunem objemu strastno prižgala ogenj življenja.
Naj se pokaže naš pristni jaz, naš pravi obraz, naša notranja lepota in moč, tako kot bo narava pokazala sebe v svoji mladostni podobi.

Podpore novemu času bo veliko. Mars iz dvojčkov se bo približeval navezi s Saturnom, da zaščitita mehkobo rojevanja novega. Znotraj njunega obroča bomo čutili varnost in moč pokazati svojo iskreno podobo.Prebujanje intuitivnosti, talentov in sanj bo oživljeno skozi Merkurja v ribah, ki bo deloval v sočutenju vseh delov nas. Podprt z Uranom bo prebujal iskrenost izražanja ter nudil podporo Soncu in Veneri na poti v pomlad.
Izbirajmo svojo unikatnost in svobodno povezovanje z drugimi v različici življenja, v kateri ni prostora za pritiske in omejevanja. In naj nam bo lepo.💚☘
iz srca za vas, Jasmina

V ponedeljek

bo živahna Luna v ovnu ogrevala naša življenja, Merkur pa se bo poslavljal od dolgega potovanja v znamenju vodnarja. Končno lahko pohiti po novi poti. Ob 23:26 bo vstopil v ribe.

V torek

dopoldan bomo občutili precej nemira in pritiska, Luna bo po srečanju s Plutonom v praznem teku, a njena gorečnost nas bo metala iz ravnovesja. Malo pred 12 uro bo prestopila v zemeljsko znamenje bika in umirila ozračje. Sonce se bo na zadnjih stopinjah rib krepilo z močjo Plutona.

V noči na sredo

bomo občutili več vznemirjenja, jutranje energije nas bodo pritisnile, da bomo pogumno presegali strahove in delovali. Poskušajmo obdržati umirjen tempo, usklajen z našim ritmom in dobrim počutjem.

V četrtek

bo prijeten dan. Luna iz bika bo polnila naše energije s čutnostjo, razvajanjem, dobro hrano in regenerativno masažo. Zvečer se bo harmonično povezala s Soncem, znotraj in zunaj bomo usklajeni. Venera pa bo krepila moč in strast v povezavi s Plutonom.

V noči na petek

bo Luna prestopila v dvojčke in čas se bo zavrtel igrivo, spontano, povezovalno v vse smeri. Ob dogajanju bomo čutili podporo od spodaj in zgoraj. Kljub vsemu pazimo na besede, da ne bomo koga prizadeli.

V soboto

pa nas čaka eden najpomembnejših premikov Sonca. Ob 10:37 bo prestopilo v znamenje ovna in pričela se bo pomlad. Nastopilo bo enakonočje in veselje, da bo svetloba vsak dan daljša od teme. Uživajmo in se veselimo.

V nedeljo

bo dopoldan še razigran, ob 13:17 pa bo Luna vstopila v raka. Center energijskega dogajanja pa bo prestop Venere v ovna k velikemu Soncu. Čustveno bomo vznemirjeni, zato si vzemimo dovolj časa za svoje potrebe in želje. Naj nam bo lepo.