Spuščamo se proti mlaju, ki že naznanja pomlad

Po odhajajočem vikendu se umirjeno in s padajočo Luno spuščamo proti mlaju, ki bo nastopil v sobotnem dopoldnevu v znamenju ribi. Že od vstopa Sonca v to duhovno, modro, sočutno znamenje v nas brbota posebna energija, ki prihaja iz višjih energijskih centrov. Od tam, kjer je doma naša Duša, ki se je skozi kozmično mrežo pogumno spustila na Zemljo. Prihod lepotice Venere k Soncu in vladarju rib Neptunu nas je še močneje spodbudil, da se povežemo z željami Duše in našega notranjega otroka, ki hrepeni – skozi uresničenje sebe – čarobnost, ljubezen, ustvarjalnost in radost živeti tukaj na Zemlji.
“Sveta trojica” nas vabi k sebi, da se začutimo v svoji najčistejši podobi, stran od množice karmičnih zank, ki nam zakrivajo našo božansko lepoto.

Luna v svojem umirjenem tempu že hrepeneče drsi proti njim. Njen prehod preko znamenja kozoroga in vodnarja prve dni tedna bo umirjen. Znotraj sebe bomo predani očiščenju od starega načina življenja.
Že v noči na četrtek bomo občutili duhovno moč in blagost Neptuna, ki bo preplavil najprej Sonce, nato v svoj dom rib povabil Luno in jo tik pred mlajem omehčal ter navdihnil s popolnim sočutjem.
Dnevi bodo prepojeni s prepuščanjem, prelivanjem, spuščanjem, rahločutenjem.

Mlaj bo nastopil v sobotnem dopoldnevi ob 11:21 na 23. stopinji znamenja rib. Ob Luni in Soncu bosta objeta tudi Venera v svoji najvišji oktavi ljubezni in čarobni Neptun – Bog morja, v katerem se je rodila kot hči nebeškega očeta Urana. Skozi te stopinje se spuščajo zgodbe velikih zvezd in nas v najvišji različici lahko odprejo znanju, modrosti, kreativnosti ter izrednim umskim sposobnostim. Seveda tistim, ki kot potenciali živijo v nas.

V času mlaja bo Merkur izstopil iz svoje sence (kjer je že hodil) na novo pot ter odhitel proti znamenju rib.
V noči na nedeljo bo Luna že vstopila v znamenje ovna in naznanila nov razvojni ciklus življenja.
Pomlad prihaja, pravi ženski princip znotraj nas in vsi skupaj pričakujemo, da to potrdi še veliko Sonce. Samo še nekaj dni nas loči od enakonočja.
Naj bo to pomlad za vsakega od nas.☘💚
iz srca za vas, Jasmina.

V ponedeljek

z Luno v znamenju kozoroga pričakuje prijeten dan umirjenih energij. Naj bo to praznik ženskega principa, ki živi v vsakem izmed nas. Negujmo ga, poslušajmo in se povezujmo z njim znotraj in zunaj, v odnosih.

V torek

zjutraj, ob 08:40, bo Luna prestopila v znamenje vodnarja. V nas bo odprla željo po povezovanju, izmenjavi informacij v skupinah enako mislečih, v katerih se počutimo varno in slišano. Zvečer bono občutili več nemira, zato počivajmo.

V sredo

bo Luna v kozorogu spuščala nočne skrbi in pritiske Saturna in še z zadnjimi močmi hitela proti Jupitru. Potrebovali bomo njegov širok, vizionarski pogled na nov svet, ki ga želimo zgraditi.

Noč na četrtek

bo čarobna, saj se bosta že uro po polnoči povezala čarobni Neptun in Sonce v ribah. Naj se na široko odprejo vrata duhovnosti, modrosti in starih znanj za vse nas. Luna se bo dotaknila Merkurja in ga povabila s seboj v ribe, v katere bo vstopila ob 15:43.

V petek

bomo v srcih občutili nekaj vznemirjenja. Spuščajmo, mirno dihajmo, dovolimo, da odide vse, ki kakorkoli zaustavlja našo pretočnost ali odprtost za občutenje nežnosti, kreativnosti in modrosti. Tik pred mlajem smo, veliko počivajmo, meditirajmo, se zadržujmo ob vodi ali v njej.

V soboto

se bosta Luna ponoči objela z Venero, nato Neptunom in se v dopoldanskem času, natanko ob 11:21, tesno privila k Soncu v mlaju. Čas bo za popolno tišino, umirjanje, meditacijo, predvsem pa veliko hvaležnosti in nežnosti. V nov ciklus stopamo in močno diši po pomladi.

V noči na nedeljo

nam bo prestop Lune v ovna pognal koi po žilah. Venera bo objela Neptuna, v nas bo kipelo od kreativnih navdihov, slišanja sanj naše duše in radostnih želja notranjega otroka. Aktivno se zavrtimo v nov dan in čas, ki prihaja. Naj nam bo lepo.