Vikend za nov pogled in premik

Kar nekaj energijskih premikov in sprememb se je zavrtelo v pravkar minulem tednu. Občutimo hitenje Merkurja stran od pritiskov in bremen karmičnega Saturna in njegov nočni petkov tesen objem z blagodejnim vizionarjem Jupitrom.
Tu je še Venera v čarobni trojici znamenja rib; močan vladar Neptun in Ona s Soncem, ki ga nežno spominja na vse tiste sanje, ki čakajo, da bomo zopet verjeli vanje.
Predajajmo se njenemu žuborenju in občutimo iskro v sebi, ki bo prižgala ogenj življenja v Solarnem plesksusu – Soncu vsakega izmed nas. Vsi skupaj smo že blizu pomladi.

Tako skozi celice Zemlje in nas tečejo močne energije iz višjih energijskih centrov, ki jih občutimo kot prebliske, kdo sem res jaz v svoji iskrenosti in kaj me radosti.
Tako prekinjamo stare programe v umu, odnosih in izstopamo iz con (ne)udobja, nekje lahkotneje, drugje s pritiski od zunaj in znotraj.
Naša duša kliče in čas je za opolnomočenje posameznikov, da se bomo kot taki lahko povezovali v kreiranju novega sveta; modro, svobodno, iskreno in srčno.

Naj nas sobotna Luna v znamenju strelca še enkrat popelje skozi širšo sliko, vizije in vedenje. Naj odžene strahove in nas obrne proti zori novega dne.
V noči na nedeljo bo Luna že prestopila v znamenje kozoroga, da bomo pogumno in konkretno delovali. Njen odnos z Uranom nas bo opomnil, da že gremo na nov način in po novih poteh.☘💚

Iz srca za vas, Jasmina

 

Astrološko gibanje planetov

Sobota:

Luna v znamenju strelca

Luna kvadrat Sonce v ribban 02:30

Luna sekstil Jupiter v vodnarju 06:06

Luna sekstil Merkur v vodnarju 07:35

Luna kvadrat Neptun v ribah 10:43

Luna v praznem teku

Nedelja:

Luna prestopa v znamenje kozoroga 03:20

Luna trigon Uran iz bika 17:08