04. marec 2021

Noč na današnji ČETRTEK je bila prestopna za zaščitnika in osvajalca Marsa, ki kot izvor življenjske energije, moči, poguma živi v vsakem izmed nas.
Po popotovanju po znamenju bika nas je dodobra ukoreninil, prizemljil. Racionalno smo ravnali s svojo energijo, se težje premaknili.
To, da smo varni, če zaupamo v svojo moč, nam je Mars kot naša korenina potrdil po nedavni sklenitvi zavezništva s Bogom podzemlja Plutonom.

V današnji noči ob 04:29 je prestopil v znamenje dvojčkov. Kaj to pomeni za “prvinsko” energijo Zemlje, ki teče skozi nas?
Mars v zračnem znamenju ni ravno mojster prizemljenosti, njegova specialnost je “višja”, bolj zračna, hitra, mentalna in povezovalna. Energijo uporablja za intelektualne napore in to v različnih smereh, zato lahko preobremeni ščitnico, nas mentalno izčrpa. Potrebno bo, da si vzamemo čas za “odklop” od množice informacij in se sproščamo v naravi, hodimo bosi po zemlji, da začutimo povezanost samih s seboj.

Marsovo moč uporabimo za učenje, nove intelektualne projekte, ozaveščanje in povezovanje. Tako bomo v mreži vedenj in znanj delovali po najboljših močeh.
Luna je danes še v škorpijonu, domu Marsa in Plutona, da nas v miru pripravi na nov način delovanja.
Kako nam gre danes? 💚☘
Jasmina

Skupinski programi, srečanja v letu 2021

Astrološko časovnica gibanja planetov

Mars prestopa v dvojčke 0b 04:29

Luna v škorpijonu trigon Neptun 07:30

Luna v škorpijonu sekstil Pluton v kozorogu 17:09

Luna v praznem teku do 23:42, ko prestopa v znamenje strelca