Vikend za Lunino polnost in ustvarjalnost

Energije vikenda 26.do 28. februarja.
Teden z vsemi direktnimi planeti oz naprej usmerjenimi energijami nam je prinesel kar nekah podpore, predvsem pa več jasnosti, ki nas spodbuja h konkretnemu delovanju in povezovanju. Že smo tik pred polno Luno, ki v današnjem večernem petku prestopa v znamenje device. Sonce v ribah nam je v sozvočju z Uranom odprlo vrata za pritok višjih energij, ki bodo napolnile tudi Srčno čakro Zemlje. Luno bo tik pred polnostjo začutila Uranove visoke vibracije in sporočila, da lahko izbiramo s srcem.

Ščip bo nastopil v sobotnem jutru ob 09:27, ko se bosta pogumno soočila Luna (na pragu 9 stopinje device) in Sonce v znamenju rib. Oba polna življenja in željna iskanja skupne točke ravnovesja z vso jasnostjo, vero in odprtostjo. Sprejemanje povezanosti vsega z vsem, konkretno življenje duhovnih vrednot in naših sanj na Zemlji je mogoče. Ko smo povezani in mirni v sebi, ko zaupamo in obenem delujemo iz srca in občutij telesa. Takrat presegamo omejitve v umu in se prepuščamo življenju, ki vedno najde pot k svetlobi. Naj nam pomaga lepotica Venera v znamenju rib – naša iskra in čarobnost življenja.

Petek bo že čisto blizu Lunine polnosti. Čustveno bomo napeti in nemirni, saj prihajajo odgovori, ki zahtevajo pogum in zrelost delovanja. Ob 18:07 bo Luna prestopila v devico, čutili bomo nekaj nezadovoljstva in čustvene nepotešenosti, saj bo prestroga za Venero, ki se v ribah že prepušča spontanosti sanj in želja.

V sobotnem jutru ob 09:27 bo nastopil ščip z Luno v devici in Soncem v ribah. Bomo uravnovesili navidezne različnosti med duhovnim, ustvarjalnim in konkretno materialnim, med sanjami in oprijemljivo resničnostjo? Potrebno je preseči omejitve v našem umu, spustiti naučena pravila delovanja in si dovoliti slišati sanje.

Naj nam nedelja ponudi veliko miru in zavedanja naših globokih moč. Luna iz device bo ponovno povezala Marsa v biku in Plutona v kozorogu. Končni cilj vseh nas je, da uravnovesimo energije in zaživimo lepoto na Zemlji. Ob 20:16 bo Luna prestopila v tehtnico.

Iz srca za vas, Jasmina

Astrološko gibanje planetov

Petek:

Luna v levu kvadrat Mars v biku 12:31

Luna v praznem teku 12:31 do 18:07

Luna prestopa v devico ob 18:07

Luna opozicija Venera v ribah 20:50

Sobota:

Luna trigon Uran v biku 06:53

Luna v devici opozicija Sonce v ribah 09:27 – Ščip na 08:59 device

Nedelja:

Luna opozicija Neptun v ribah 04:06

Luna trigon Pluton v kozorogu 13:42

Luna triogn Mars v biku 16:57

Luna v praznem teku do 20:16

Luna prestopa v tehtnico ob 20:16