Prebujeni in direktni gremo proti polni Luni

V pričakovanju direktnega Merkurja, ki se je obrnil v odhajajoči nedelji, se pripravljamo na aktivnejši teden. Pogled na planete tam zgoraj in energije tu spodaj na Zemlji nam kaže sliko “direktnosti” vseh planetov in energij.
Merkur bo še nekoliko počasen in v “svoji senci” (na poti, ki jo je že prehodil), a njegov obrat na 11 stopinji vodnarja jasno nakazuje prebujenje, delovanje in iskrene odgovore na vprašanja; kdo smo, kam gremo, kaj si želimo in kaj smo pripravljeni storiti?
Časa za razčiščevanje znotraj sebe je bilo z Merkurjevo retrogradnostjo dovolj, zdaj je čas za konkretno delovanje. Tukaj in zdaj, po svojih najboljših močeh, srčno in plemenito. Znamenje vodnarja in njegov vladar Uran pravita, da 1 plus 1 ni dva, ampak 11. Zato delujmo kot posameznik in skupina, spodbujajmo se in se povezujmo.

Teden bo energijsko podporen v več smereh, tako da lahko kar “izbiramo”, kar nam je najbolj blizu in všeč.
Sonce je že v četrtek prestopilo v znamenje ribi, da se bomo prepuščali intuiciji pri delovanju, občutili svoje talente, modrost in moč povezovanja duhovnega ter materialnega, Neba in Zemlje.
Luna v rastoči fazi bo potovala preko znamenja raka in prebujala življenje znotraj in zunaj nas. Njen prestop v leva bo prinesel več čustvenega vznemirjenja in dokazovanja. Napetosti bodo naraščale, saj bomo vsak dan bliže ščipu v znamenju device.
Prihajali bodo odgovori na pomembna vprašanja in z njimi še več jasnosti delovanja.
Misli bodo z Merkurjem vedno hitrejše, globoko v telesu bomo končno občutili pogum in podporo iz samega centra Zemlje. Mars in Pluton bosta sklenila svoje moči.
Sonce v ribah v harmoniji z Uranom bo odprlo vrata za pritok višjih energij na Zemljo. Tudi Venera bo pohitela v znamenje ribi, v katerem se počuti kot prerojena.

Veliko različne podpore prihaja za vse, ki smo se pripravljeni konkretno premakniti.
Polna Luna bo nastopila v sobotnem jutru ob 09:27.
Na pragu 9 stopinje device se bo soočila s Soncem v znamenju rib. Sprejemanje povezanosti vsega z vsem, konkretno življenje duhovnih vrednot in naših sanj na Zemlji je mogoče. Ko smo čisti in mirni v sebi, ko zaupamo in delujemo iz srca in občutij telesa.
Takrat presegamo omejitve v umu ter se prepuščamo življenju, ki vedno najde pot k svetlobi. ☘💚
Jasmina

Da bomo spuščali omejitve in se prepuščali notranjemu vodstvu, pa vas iz srca vabim na nov ciklus obeh programov

Program Chopin


in za astrologe terapevte

Energijska astrologija

V ponedeljek

nas čaka prijazen dan z Luno v znamenju raka, ki bo toplo sprejemala Sonce in njegov umirjen način delovanja. Čutili bomo pomladno prebujenost in živost življenja.

V torek

se bomo z Luno v znamenju raka povezovali srčno in z veliko empatije, saj se bo zvečer dotaknila energij Neptuna. Ja, tu smo se inkarnirali, da zaživimo svoje sanje na Zemlji.

V sredo

bomo občutili nekaj znanih napetosti, ki bodo čez dan popustile. Luna v praznem teku nas bo vse do 13:22 prepuščala sebi. Njen prehod v leva bo obetal več aktivnosti. Globoko v sebi bomo občutili veliko moči in prizemljenosti.

V noči na četrtek

se bosta namreč povezala vladarja škorpijona, Mars in Pluton, kar nas bo opogumljalo v svoji resnici. V poznem večeru bomo občutili še notranjo prebujenost. Sonce bo ob 22:12 doseglo sekstil z Uranom. Že ob 14:11 se mu bo v ribah pridružila lepotica Venera.

Petek

bo že čisto blizu Lunine polnosti. Čustveno bomo napeti in nemirni, saj prihajajo odgovori, ki zahtevajo veliko zrelosti in pravega delovanja. Ob 18:07 bo Luna prestopila v devico, čutili bomo nekaj nezadovoljstva in nepotešenosti.

V sobotnem jutru

ob 09:17 bo nastopil ščip z Luno v devici in Soncem v ribah. Bomo le presegli in uravnovesili nasprotja med duhovnim, ustvarjalnim in konkretno materialnim znotraj in zunaj nas? Potrebno je preseči omejitve v našem umu in spustiti naučena pravila delovanja.

Naj nam nedelja

ponudi veliko miru in zavedanja naših globokih moč. Luna iz device bo ponovno povezala Marsa v biku in Plutona v kozorogu. Končni cilj vseh nas je, da uravnovesimo energije in zaživimo lepoto na Zemlji. Ob 10:16 bo Luna prestopila v tehtnico.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naše rojstne karte in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.