Vikend prepuščanja in priprave na akcije

Po četrtkovem mlaju, ko so nam energije, v katere je bila objeta celotna Zemlja, ponudile možnost prebujanja, smo že pri koncu tedna.
Naj v nas brbotajo visoke vibracije energije vodnarja in iskrenost Urana, da bomo lahko izbirali med paleto drugačnih poti, očiščenih omejitev preteklosti.
Luna je že v petek zjutraj prestopila v znamenje ribi, da se bomo prepustili sočutni odmaknjenosti in obenem povezanosti. Da bomo ocean, ki meditira in uživa v svoji živosti.
V soboto se bo retro Merkur dotaknil Venere v vodnarju, da bosta skupaj prebujala našo izvirno ustvarjalnost in nas navdihovala.
Prave energije za pustovanje, ki po starih občajih naših prednikov preganja zle duhove, temne sile, ostanke zime in časti prihajajočo pomlad.

Luna nam bo – ob dotiku Neptuna – odpirala portal do najvišjih sanj in idealov, ki bodo postajali vedno bližji in jasnejši, saj se bo Merkur v nedeljo povezal še z Jupitrom. Naj naj slišanje sebe in širina videnja prebuja iz kolektivnega sna Popoldan pa bo Luna prestopila v znamenje ovna in nas spodbudila k akciji.
Bodimo veliko v naravi, ki nas umirja in zdravi. 💚☘
Jasmina
Za vse, ki si želite prebujenja skozi spoznavanje svojih moči in vizij pa že nov ciklus na

Energijska astrologija

Program Chopin

Astrološko časovnica gibanja planetov

Sobota:

Luna je v znamenju rib

Luna sekstil Mars 20:54

Luna konjunkcija Neptun 21:10

Retro Merkur konjunkcija Venera v vodnarju 08:47

Nedelja:

Mars iz bika sekstil Neptun v ribah 03:12

Luna v ribah sekstil Pluton 08:28

Luna v praznem teku do 16:53

Luna vstopa v znamenje ovna 16:53

Retro Merkur konjunkcija Jupiter v vodnarju