Vikend umirjanja in bojevitih energij

Energije od 22. do 24. januarja.

Počasi sestavljamo dogajanja minulega tedna pod taktirko Urana, ki se očitno prebuja pod pritiskom drugih planetov. Veliki Bog neba vedno deluje nepričakovano, predvsem pa drugače kot smo si zamislili. Nikdar se ne moremo zares pripraviti na njegova presenečenja.
Ob koncu tedna lahko “izbiramo”. Ženski princip s petkovo Luno v znamenju bika, ki je objela Venero iz kozoroga, nam daje priložnost za umirjanje, stik z naravo, ustvarjalnostjo, občutenjem življenja, uživanjem.
V soboto bo Luna že v znamenju dvojčkov, bolj igriva in povezovalna. Venera pa bo hitela proti harmoničnemu srečanju z Neptunom. V stiku z njim bo in bomo začutili vsa hrepenenja, ljubezni in čarobnost življenja.
Moški princip bo že v petek deloval drugače. Mars bo v jutranji soboti prebudil vizionarja Jupitra, da bi nas premaknila iz cone neudobja. Čutili bomo nemir, potlačeno jezo, ki se bo razlivala preko meja. Predvsem pa poriv, da si bojujemo v imenu pravice.
V nedeljo bo Sonce stopilo pred obličje karmičnega učitelja Saturna, ki bo pritisnil, pomanjševal. Začutimo svojo notranjo lučko in posvetimo v temo.
Ne pozabimo; iz umirjenosti, prizemljenosti in povezanosti s srčno modrostjo lahko zares zrelo in odgovorno delujemo.💚☘
Jasmina
Luna je v petek v znamenju bika
Sobota:
Luna v praznem teku v biku do 08:42
Luna vstopa v dvojčke ob 08:42
Luna trigon Sonce iz vodnarja 16:26
Luna trigon Saturn iz vodnarja 17:19
Mars iz bika kvadrat Jupiter iz vodnarja 08:48 – več dnevni vpliv
Venera iz kozoroga sekstil Neptun 20:49
Nedelja:
Luna trigon Jupiter iz vodnarja 01:03
Luna iz dvojčkov kvadrat Neptun 22:35
Sonce konjunkcija Saturn v vodnarju 14:01