Vikend, ko si dovolimo svobodo in sanje

Energije vikenda 15-17.januar
Po sredinem mlaju v znamenju kozoroga in mnogih izzivih smo že pri koncu tedna. V petek smo – usklajeni z ritmim narave – znotraj sebe občutili svobodo in se z Luno v vodnarju v praznem teku poigravali z svežimi idejami, kako (so)ustvariti najboljšo prihodnost že tukaj in zdaj, saj le-ta vsak trenutek postaja sedanjost. Naj bo naša prihodnost pot Srca, ki utripa pogumno, v ljubezni in zaupanju.

V pozni noči na soboto, ob 23:16, je Luna prestopila v znamenje ribi, da vse nas objame z nežnostjo, sočutenjem in povezovanjem. Tu smo, da sanje, ki nas vodijo v zgodbe izpred tisoče let, ko so ljudje živeli v frekvenci visoke ljubezni, zaživimo na Zemlji. Verjemimo vanje in prizemljeno, zrelo delujmo.

V nas in okrog nas bo namreč slišati moč in grmenje Urana, ki ga bo krepil Jupiter do ekstremov njegove moči. V pozni nedeljski noči bo njuno trenje najmočnejše. In zopet bo čas za velika vprašanja; Kako začutiti kozmično stanje zavesti Urana, če nismo pomirjeni v svoji genetiki? Kako zaživeti avtentičnost in svobodno povezanost, če ne zmoremo razplesti karmičnih zank? Kako sprejeti sinove kot učitelje svojih očetov? Naj odgovori ne bodo dejanja, ki v imenu pravice dramatično rušijo vse pred seboj.

V petek bomo z Luno v znamenju vodnarja cel dan v “praznem teku.” Poskusimo občutiti iskro življenja, ki se pretaka skozi nas in prebuja občutek svobode. V pozni noči bo Luna prestopila v znamenje rib, ob 23:16, da se bomo lahko predali umirjanju, sanjarjenju in sočutenju.

Sobota bo subtilna, a tekoče aktivna. Delovali bomo intuitivno, premikali meje z občutkom in si dovolili povezovanja z svojo žensko esenco. Izrazimo ljubezen, ki je v vseh nas najvišja frekvenca zdravljenja.

Naj bo nedelja dan, ko bomo verjeli v sanje, ki nas pogosto vodijo v čase, ko so ljudje živeli drugače. V sožitju, sodelovanju in popolni empatiji. Če bomo zaživeli iz svojega srca, lahko stopimo na pot njihovega uresničevanja. Tako bomo v telesu mirno pripravljeni na neuglašenost med že direktnim Uranom in Jupitrom v pozni nedeljski noči.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com ali pišete na info@jasminakrt.com.

Iz srca za vas, Jasmina

Astrološko – gibanje planetov:

Petek:

Luna v znamenju vodnarja v praznem teku do 23:16

Luna prestopa v znamenje ribi ob 23:16

Sobota:

Luna v znamenju ribi sekstil Mars iz 4. stopinje bika ob 07:29

Luna v znamenju ribi sekstil Uran iz 6. stopinje bika ob 11:43

Luna v znamenju ribi sekstil Venera iz 10. stopinje kozoroga ob 18:01

Nedelja:

Luna v znamenju rib konjunkcija Neptun iz 18 stopinje rib ob 10:34

Luna v znamenju rib v kvadratu z Luninimi vozli na 19 dvojčkov in strelca 11:20

Luna v znamenju ribi sekstil Pluton iz 24 stopinj kozoroga ob 21:55

Jupiter iz znamenja vodnarja kvadrat z Uranom iz znamenja bika ob 23:49 – večdnevni vpliv.