15. januar 2021

Današnji PETEK je poseben dan, ko si tam zgoraj planeti puščajo svobodo, da vsak pri sebi čistijo, uravnovešajo in krepijo moči.
Luna je že od četrtkovega dopoldneva v t.i. praznem teku, kar pomeni, da nima pomembnih odnosov s planeti vse do konca potovanja po znamenju vodnarja. Vse do 23:16, ko prestopa v znamenje ribi.

Danes je torej “svobodno Uranovski” dan, ko center prizemljitve čutimo vsak pri sebi, v Srčni čakri in Solarnem pleksusu.
Ko se lahko odmaknemo od vseh omejitev in začutimo svobodo – po svojih osebnih merilih.
V svoji svobodi se radostno “poigrajmo”, kako (so)ustvariti najboljšo zgodbo prihodnosti, že tukaj in zdaj. Prihodnost je kot seme, prihaja vsak trenutek in se vedno znova srečuje s sedanjostjo.
Prihodnost je pot Srca.
Odgovorni smo svojemu Srcu in nikomur drugemu na tem svetu. Srce je pogumno in pripravljeno tvegati, saj živi in utripa v ljubezni in zaupanju.

Uran je končno direkten, v njegovih visokih energijah imamo tako Saturna, Jupitra, kot Merkurja – naš um in seveda Luno – naša občutenja.Venera je še polna njegovih vibracij, Mars pa tik ob njem.
Ja, pripravljajo se veliki energijski junaki na soočanja in premike, a danes zadihajmo popolno svobodo, usklajeno z ritmom narave. ☘💚
Jasmina
Mi pa že razmišljamo o vpisu v Program Chopin ali Program Eneregijske astrologije, več v zavihkih pod Programi.

Astrološko – gibanje planetov

Luna je v znamenju vodnarja v praznem teku vse do 23:16, ko prestopi v znamenje ribi

Uran je direkten