12. januar 2021

TOREK je in še manj kot dan nas loči do globoko očiščevalnega mlaja v znamenju kozoroga, ki bo nastopil v sredinem jutru ob 06:00.
Posvetimo se danes umirjanju in spuščanju, uživajmo lahko hrano, lahko se postimo. Pijmo veliko vode in se ne naprezajmo.
Energije je malo, tudi narava se spušča v globino svojih korenin, da popolnoma očisti vse tunele preteklosti za novo rast in razvoj.
Luna iz zemeljske odmaknjenosti kozoroga skozi naša srca čuti avtentične želje in hrepenenje spustiti nove izbore in sanje v realno življenje.
Zato umirjeno dovolimo njeno spuščanje proti Soncu in mlaju ob prisotnosti velikega čistilca Plutona.

Naj bo mir v srcu naš fokus tudi ko bo um – z Merkurjem v vodnarju in prepoln idej – nemirno vibriral v odnosu z Uranom. Ne prepustimo se prehitrim reakcijam v pogovorih ali dejanjih.
Ja, čas je za delovanje, a pravi premiki se dogajajo v sozvočju telesa in uma, ko smo prizemljeni in notranje močni. Tako lahko manifestiramo nove ideje brez nepotrebnega stresa ali celo šokantnih prelomov.
Z globokim dihanjem v naravi umirjajmo živčni sistem.
Iz srca za vas Jasmina

Astrološko gibanje planetov:

Luna v znamenju kozoroga

Luna trigon Uran na 6 stopinj znamenja bika 01:50

Luna sekstil Neptun na 18 stopinj znamenja rib ob 22:16

Merkur kvadrat Uran na 6 stopinj znamenja bika 15:59 – celodnevni vpliv

Mlaj bo nastopil v sredinem jutru ob 06:00 – Luna in Sonce na 23 stopinj znamenja kozoroga v konjunkciji s Plutonom na 24 stopinj.