Moč očiščevalnega mlaja in pot izzivov v iskanju ravnovesja in napredka

Energije tedna 11. do 17. januar 2020
Po vikendu usklajevanja energij v telesu in umu, ki so tekoče tekle preko srca, stopamo v teden novih izzivov. Pomembno je, da smo se umirili in si nabrali svežih moči v naravi, ki je vedno naš največji podpornik. Kaže nam, kako živeti lepoto in se ob spoštovanju ritma vsakega izmed nas povezovati v usklajeno paleto različnosti.

Vedno bliže smo direktnemu trenju in nasprotovanju velikih energijskih igralcev, vodilnih v tem letu. Če smo si lansko leto zapomnili po karmičnem trojčku, bomo letos del in priča “pogovorov” o prihodnosti med veliko trojico; Bogom in očetom vseh bogov Uranom ter očetom in sinom – Saturnom in Jupitrom. Mitologija se skozi zgodbe tega časa in prostora spušča med nas in nam postavlja odločilna vprašanja.
Kako sploh začutiti kozmično stanje zavesti Urana, če nismo pomirjeni v svoji genetiki?
Kako zaživeti avtentičnost in svobodno povezanost, če ne zmoremo razplesti karmičnih zank?
Kako sprejeti sinove kot učitelje svojih očetov?

S ponedeljkovim prestopom Lune v znamenje kozoroga se spuščamo proti intenzivno očiščevalnemu mlaju in novemu cikusu, ki bo sporočal prve odgovore. Nastopil bo v jutranji sredi, natanko ob 06:00, v znamenju kozoroga, v katerem se bosta objela Luna in Sonce ob neposredni prisotnosti velikega čistilca Plutona. Zato je čas, da zares “recikliramo” še zadnjo boleče ostanke, ki nas vežejo na preteklost. Odprimo se energiji in podpori iz samega centra Zemlje.

Obenem se bo dogajalo zgoraj. Naš um z Merkurjem v vodnarju bo nemirno segal po uresničevanju vizij. Slišali bomo visoke frekvence glasov in hotenj, zaradi blokad v telesu in mentalnih napetosti pa bomo lahko odreagirali prenagljeno, celo šokantno nepričakovano. Merkur bo po objemu Jupitra izzival Urana. Naš celoten živčni sistem bo potreboval umirjanje, da se bomo počutili prizemljeno, varno, zaščiteno. Mars in Saturn bosta iskala način za sodelovanje.

Kako delovati? Pojdimo v naravo, bodimo fizično aktivni, globoko in počasi dihajmo, meditirajmo na nam najljubši način. Tako bomo mirnejši in zrelo pripravljeni na neuglašenost med že direktnim Uranom in Jupitrom v pozni nedeljski noči. Naj to ne bodo slike bojevanja v imenu pravice, ki dramatično rušijo vse pred seboj.

Naslonimo se v tem tednu na ženske energije in s pomočjo njih dvigajmo vibracijo iz nižjih ravni na nivo uživanja, ustvarjanja, povezovanja, varnih odnosov. Venera iz znamenja kozoroga bo tukaj za nas in naše ljubezni.
Po mlaju z Luno v vodnarju prižigajmo iskro življenja in jo preko konca tedna objemimo z nežnostjo, čutnostjo in povezovanjem.
Tu smo, da sanje, ki nas vodijo v zgodbe izpred tisoče let, ko so ljudje živeli v frekvenci visoke ljubezni, zaživimo na Zemlji. Verjemimo vanje in prizemljeno delujmo. ☘💚
Jasmina
Ste že pripravljeni na ponovni začetek programa na https://www.jasminakrt.com/programi/chopin/

V ponedeljek

nas bo dopoldan Luna v strelcu še nosila naokrog. Ob 14:30 pa bo stopila v kozoroga in se zvečer povezala z Venero. Čutili bomo odgovorno in zrelo, v mislih pa segali visoko, polni vizij.

V torek

nas bo vznemirjalo v čustvih in umu. Prenagljene reakcije ali celo šokantna dejanja bodo preizkušnja za vse nas. Skušajmo ostati umirjeni in začutiti višji smisel dogajanja.

V jutranji sredi

bomo dočakali očiščevalni mlaj v znamenju kozoroga. Luna in Sonce se bosta objela v neposredni prisotnosti velikega čistilca Plutona. Kljub spuščanju bomo v telesu čutili blokado in neravnovesja. Luna bo malo pred 18 uro prestopila v znamenje vodnarja, nemirni bomo. Povežimo se Venerino energijo znotraj sebe in v odnosih.

V noči na četrtek

nam bo Venera ponudila priložnost za prijetna presenečenja v odnosih, ustvarjalnosti, tudi na finančnem področju. Sonce iz znamenja kozoroga pa bo iz samega centra zemlje črpalo velike moči.

V petek

bomo z Luno v znamenju vodnarja cel dan v “praznem teku.” Poskusimo občutiti iskro življenja, ki se pretaka skozi nas in prebuja unikatne talente. V pozni noči bo Luna prestopila v znamenje rib, ob 23:16, da se bomo lahko predali umirjanju, sanjarjenju in sočutenju.

Sobota

bo subtilna, a tekoče aktivna. Delovali bomo intuitivno, premikali meje z občutkom in si dovolili povezovanja z svojo žensko esenco. Izrazimo ljubezen, ki je v vseh nas najvišja frekvenca zdravljenja.

Naj bo nedelja dan,

ko bomo verjeli v sanje, ki nas pogosto vodijo v čase, ko so ljudje živeli drugače. V sožitju, sodelovanju in popolni empatiji. Če bomo zaživeli iz svojega srca, lahko stopimo na pot njihovega uresničevanja.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naše rojstne karte in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.