Vikend 01. do 03. januar 2021

PRAZNIČNI VIKEND NOVEGA LETA 2021
Po silvestrski noči tudi koledarsko začenjamo leto 2021. Slovo od starega leta je bilo popolnoma v duhu prelivanja in povezovanja stareega z novim.
Še enkrat smo v telesu začutili pritiske karmičnega trojčka, ki je preverjal, če smo dovolj razrahljali okove preteklosti, da bomo na temeljih njene modrosti zgraditi nov čas.
Petkov jutranji izziv Lune s strani reformatorja Urana je pošiljal odgovore, kako močno čutimo iskro življenja, s katero bomo prižigali notranjo luč – naše Sonce.

Vzemimo si vikend, v katerem bo um v odmiku počival in se povezoval z našim notranjim glasom. Luna iz znamenja leva pa bo v čustveni svet spuščala več energije in prebujala spodnje energijske centre. Zaplesala bo z Marsom in Venero skozi sobotni dan. Čas je, da se globoko ukoreninimo in pokukamo v svoje ustvarjalne posode.
Nedelja z Luno v znamenju device pa bo čisto po meri narave, ki že pridno deluje pod zemljo in snežno odejo. Pod zastirko listja ponekod že “kukajo” zvončki in tudi v nas že zvoni. 💚☘
Jasmina
SREČNO še enkrat

Naj bo noč na petkov 1. januar 2021

prežeta s sprejemanjem tega časa in prostora, v katerem smo, Bodimo hvaležni, da smo v minulem letu globoko spoznali sebe in svoje resnične potrebe, želje in notranjo moč. Merkur iz kozoroga bo umirjal naš um in ga povezoval z intuitivnim Neptunom.

Sobota

bo prijetna in aktivna. Poveselimo se v družbi na način, ki ga ta čas in prostor dopušča. Pojdimo v naravo, da dobimo navdih, aktiven ritem telesa in dihanja bo odlična izbira. Luna iz leva bo poganjala energije Venere iz strelca in Marsa iz ovna.

V noči na nedeljo

bo Luna prestopila v znamenje device in čas bo za različna opravila, priprave na nov teden, nego telesa. Začutimo inovativne pristope in obenem sproščeno uživajmo dan, naj teče po občutku. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naše rojstne karte in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

 

Astrološko – gibanje planetov

Petek:

Luna v znamenju leva

Luna opozicija Jupiter 01:06

Luna kvadrat Uran 08:27

Merkur iz znamenja kozoroga sekstil Neptun iz rib 12:18 – celodnevni vpliv

Sobota:

Luna v znamenju leva

Luna trigon Venera iz znamenja strelca 12:25

Luna trigon Mars iz znamenja ovna 23:00

Luna v praznem teku od 23:00 do 02:13 nedelje

Nedelja:

Luna vstopa v znamenje device 02:13

Luna triogn Uran iz znamenja bika 14.12