Prebujeno Sonce in prihajajoča polna Luna – Srečno 2021

ENERGIJE TEDNA OD 28.12.2020 – 03.01.2020

Veliki premiki in dogajanja se prelivajo iz enega v drugega in že smo v tednu, ko koledarsko stopamo v Novo leto 2021. Umetnost in lepota je biti del ritma, ki nas spodbuja v novem ciklusu življenja, da prepoznavamo smisel in svojo vlogo v njem. Vikend, odprt za prebujanje in sporočila iz kozmične mreže Urana, nam je pognal občutek živosti skozi um in telo. Vsakemu na svoj način, zato bodimo svoji, sproščeni in v stiku z naravo, Nebom in Zemljo. V prihajajoči noči ob 04:25 se Uran povezuje z komaj dobro rojenim Soncem. To je čudovita priložnost zanj in za vse nas, da v srčiki svojega bitja začutimo unikatnost in radost ter nežno prebujamo svojega notranjega otroka.

Prihod ščipa v znamenju raka bo še spodbujal naša zavedanja, kako pomembno je, da iskreno občutimo sebe ter odprtega srca dajemo, prejemamo, se povezujemo. Obenem smo odgovorni za zavedanje svoje identitete in vloge, ki jo imamo v tej inkarnaciji. To je naše Sonce, notranji ogenj, ki ogreje Srčno čakro, da se varno odpre za ljubezen.
Ščip bo nastopil v noči na sredo, ob 04:29, Uran bo poskrbel za ravnovesje na neobičajen način. Mi pa umirjajmo morebitne napetosti z ustvarjanjem in sproščanjem.
Aktiven ritem telesa in dihanje svežega zraka bo odlična izbira.

V času polne Lune bo Venera iz strelca v neugodnem odnosu z močnim Neptunom. Njeni spomini na prevelika pričakovanja in razočaranja v odnosih bodo preizkušali naše (ne)zaupanje in vero v “nadzemeljsko” ljubezen, ki se ravno zato težko materializira v fizični obliki. Sami v sebi poskušajmo odpustiti, se pomiriti glede odnosov, ki niso še zaokroženi.

Na silvesterski večer, samo minuto pred 20 uro, bo Luna prestopila v znamenje leva, da bo spodbudila praznično vzdušje in več veselja. Sprostimo se, sprejmimo prostor in čas, v katerem smo in nazdravimo novemu letu. Bodimo hvaležni, da vsi in čisto vsak od nas v sebi nosimo moč in svetlobo, s katero lahko sokreiramo nov čas. Petek bo umirjeno prazničen, vikend pa prijazen in aktiven.

Se beremo dnevno in Srečno 2021.☘💚
Iz srca 💖 za vas, Jasmina

V noči na ponedeljek

se bo Sonce iz znamenja kozoroga povezalo z Uranom. V sebi bomo začutili več jasnosti in možnost kreiranja idej, ki že nekaj dni tečejo skozi nas. Luna bo še v znamenju dvojčkov, nekoliko nezadovoljna in izgubljena.
V torek

dopoldan bo Luna v praznem teku, ob 11:29 pa bo prestopila v raka. Obrnili se bomo v sebe, dom in k domačim. Napetosti bodo naraščale, saj bomo samo dan pred ščipom. Rešujmo jih na inovativen način.

V noči na sredo,

ob 04:29 bo nastopila polna Luna v znamenju raka. Zaradi Venerinega neugodnega odnosa z Neptunom bomo na preizkušnji zaupanja v ljubezen, odnose, lepoto. Umirjajmo se na nam najbolj prijeten način, ne spuščajmo se v konflikte.

V četrtek

se posvetimo prijetnim domačim opravilom, pripravam na silvesterski večer. Tako bomo umirili napetosti in občutek ranjenosti. Minuto pred 20 uro bo Luna prestopila v leva, da se bomo sprostili in poveselili prihoda novega leta.

Naj bo noč na petkov 1. januar 2021

prežeta s sprejemanjem tega časa in prostora, v katerem smo. Bodimo hvaležni, da smo v minulem letu globoko spoznali sebe in svoje resnične potrebe, želje in notranjo moč.

Sobota

bo prijetna in aktivna. Poveselimo se v družbi na način, ki ga ta čas dopušča. Pojdimo v naravo, aktiven ritem telesa in dihanja bo odlična izbira. Luna iz leva bo poganjala energije Venere iz strelca in Marsa iz ovna.

V noči na nedeljo

bo Luna prestopila v znamenje device in čas bo za različna opravila, priprave na nov teden, nego telesa. Bodimo inovativni in užijmo dan sproščeno, predvsem pa po svoji meri. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naše rojstne karte in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.