Čarobni vikend pred rojstvom Sonca in novega upanja

Pa smo tu, pri vikendu zadnje adventne nedelje in v času velikih tektonskih premikov, ko nosilca časa in prostora, Saturn in Jupiter vstopata v znamenje vodnarja. Letošnji Zimski solsticij tako ne bo samo “običajno” rojstvo mladega Sonca, ampak z njunim objemom tudi začetek nove razvojne faze človeštva. Le ta nas bo skozi prilagajanja med novim in starim vodila v vodnarjevo dobo, katere zametke čutimo na različne načine.

V noči na četrtek je v znamenje vodnarja prestopil Saturn, ki vse do sobote ostaja v pričakovanju Jupitra. Njuna prestopa budita prostor in čas, v katerem smo. Vsak na svoj način, a skupaj zagotvo z vibracijo števila 11. Naj bo Saturn tudi sam prebujen v sveži energiji, naj nas podpira, ščiti in uravnoveša s svojo modrostjo in zrelostjo. Naj nam Jupiter odpira nove vizije in ideje za skupno dobro, nas polni z upanjem, duhovnim znanjem, vedenjem. Oba potrebujemo začutiti in skozi sebe spustiti v najvišji različici njunih energij.

V petek bo Luna še v znamenju vodnarja, v soboto pa bo prestopila v ribe, v katerih bomo sočutni in mehki, odprti za prepuščanje in povezovanje energij v nas in zunaj nas. Že v noči na nedeljo se bosta na koncu znamenja strelca združila Merkur in Sonce v nameri, moči in podpori novemu ciklu.

V petek

bomo čutili več energije in moči. Luna iz vodnarja se bo povezovala z ognjenim Marsom iz ovna. Čas bo primeren za razmišljanje o novih korakih v smer, ki jo čutimo kot avtentično in lahkotno.

V soboto

bo v znamenje vodnarja prestopil še Jupiter, da bo okrepil vizije in optimizem naših novih razvojnih projektov. Dopoldan bo prijeten, po praznem teku pa bo Luna ob 13:39 prestopila v znamenje rib in nas umaknila v svoj svet.

Že v noči na nedeljo

se bosta na koncu znamenja strelca združila Merkur in Sonce v svoji veliki obljubi in moči, da bosta storila vse za dobro novega sveta in časa, ki je že tu in še prihaja.

Iz srca za vas, Jasmina

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naše rojstne karte in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

ASTROLOŠKO (gibanje planetov):

Sobota:

Luna v vodnarju sekstil Merkur v strelcu 08:49

Luna v vodnarju sekstil Sonce v strelcu 09:45

Luna v praznem teku do 13:39

Luna prestopa iz vodnarja v znamenje rib ob 13:39

Luna v ribah kvadrat Venera v strelcu 23:40

Nedelja:

Luna v ribah sekstil Uran 02:50

Merkur konjunkcija Sonce na 28 strelca 04:29