Popolni Sončev mrk odpira vrata za nov čas

S padajočo Luno se spuščamo proti mlaju in popolnemu Sončevemu mrku oziroma poravnavi treh nebesnih teles: Sonca, Lune in Zemlje. Poravnava “tam zgoraj” je priložnost za energijsko poravnavo v vseh nas “tu spodaj”.
Popolno očiščenje “starega” Sonca je proces, ki ga spremljamo in obenem občutimo znotraj fizičnega telesa. Sonce tam zgoraj pa z Merkurjem potuje po znamenju strelca, se polni z modrostjo in varčuje z zunanjo močjo. Raztaplja sence starega ega in spušča pretekle spomine.

Veliko počivajmo, čistimo um in telo množice informacij, naučenih pravil in škodljivih snovi. V teh dneh sta tako Luna kot Venera odmaknjeno v globinah škorpijona naredili veliko za očiščenje, regeneracijo in prebujanje naše kundalini energije življenja.
Luna bo že v nedeljo prestopila v znamenje strelca, v katerem bo tudi Merkur razgrajeval omejujoča prepričanja.
Čutite, kako odpada teža iz nas, vsi tisti oklepi moranja, krivde, majhnosti, pritiskov, zadušenosti notranjega otroka?
Slišite glas, ki vam pripoveduje o vaši notranji luči in lepoti?

Luna bo “za hip” zatemnila svetlobo Sonca, da se bo lahko preoblekel v novo, čisto svetlobo iz naše notranjosti. Vrh mrka bo v ponedeljek ob 17:17 po našem času, zodiakalno pa se bo zgodil na 23 stopinji znamenja strelca.
Tu je zvezda Ras Alhag, ki skozi sebe – a v najvišji različici! – spušča zgodbo velikega zdravitelja. Asklepij je z izrednim znanjem in očiščenjem negativnih energij zdravil druge in sebe. Vsi smo lahko zdravitelji, če smo povezani s srcem.

Venera bo v času mrka dobila močno podporo Jupitra in dovoljenje Saturna, da lahko gradimo sebe skozi radost in ustvarjalnost. Mars bo podprl točko mrka.
Lučka že brli znotraj nas, objemimo jo s svojimi toplimi rokami ter jo v miru odnesimo skozi tunel tega tedna. Vse do tja, do Zimskega solsticija.

V času mrka bo Luna med Zemljo in Soncem preprečila njegovi svetlobi do Zemlje in celo v nekaterih delih J Amerike dan spremenila v temo. Mrk pri nas ne bo viden. Trajal bo 130 sekund, širše dogajanje pa 16 minut. Popolnost se bo zgodila na ozkem delu Zemljine površine, delnost pa več tisoč kilometrov širše. (Wikipedija).
Jasmina ☘💚