Vikend očiščenja pred popolnim Sončevim mrkom

12.13.december S padajočo Luno se spuščamo proti popolnemu Sončevemu mrku. Sonce jo pričakuje ob sebi ta ponedeljek, skupaj z Merkurjem v znamenju strelca, kjer se tiho polni z modrostjo, varčuje z zunanjo močjo in raztaplja sence starega ega.
Tudi mi počivajmo, čistimo um in telo množice informacij, naučenih pravil in škodljivih snovi, ki nam jemljejo moč in identiteto.
Jejmo manj in zdravo, pijmo izvirsko vodo naše Zemlje, lahko se tudi postimo. Bodimo veliko v naravi, da se uglasimo z njenim ritmom.

V petek in soboto se prepuščajmo intenzivnim, a odmaknjenim ženskim energijam Persefone Venere in Lune v globinah škorpijona.
Skozi njuna doživljanja velikih moči Plutona, ki zažiga in očiščuje, a regenerira v vsaki naši celici, bomo čutili kundalini energijo življenja, ljubezni in ustvarjalnosti.
Ne ostajajmo na površini, odmaknimo se v globino.

V noči na nedeljo bo Luna prestopila v znamenje strelca, v katerem bo Merkur raztapljal stara prepričanja pod megleno kopreno zavedanja in prepuščanja Neptuna.
Bodimo mirni in se prepustimo času ter bližajočemo mrku, da znotraj nas naredi veliki “reset”.
Že v ponedeljek 14. decembra, natanko ob 17:17.
Kako nam gre, se veselim komentarjev in slik, ki odražajo vaše počutje.💚☘ Lahko pa mi pišete na moja naslov ali preko spletne strani
Iz srca za vas Jasmina

To so splošne energije naše Zemlje, ki tečejo tudi skozi nas v sinhronosti z našimi osebnimi energijami, ki jih lahko v največjih globinah in različicah spoznamo s pomočjo velike znanosti Astrologije.

ASTROLOŠKO (gibanja planetov)

Luna v znamenju škorpijona od petka 2:59 pa do nedelje 3:39

Luna trigon Neptun sobota 08:36

Luna sekstil Pluton sobota 17:17

Luna konjunkcija Venera sobota 21:59

Luna sekstil Jupiter nedelja 1.23

Luna sekstil Saturn nedelja 2:58

Luna v praznem teku do 3:39

Luna vstopi v strelca ob 3:39

Merkur kvadrat Neptun 12:39