8. december 2020

Današnji TOREK bo po nočnem Luninem krajcu in čiščenju skozi sanje, saj se je Luna soočala z Neptunom, veliko bolj usklajen in tekoč.
Skozi Srca si bomo dovolili spuščati globine in intenzivnost mogočnega Plutona, saj smo Feniksi in očiščeni zmoremo vstati v novo življenje.
Proti večeru bomo v sebe sprejemali sporočila vladarjev prostora in časa, Jupitra in Saturna, ki v njegovem kozorogovem domu štejeta zadnje “minute”.
Saturn vztraja čisto na koncu tunela na 29 stopinji.

Sprejmimo samo njune prečiščene informacije, ki nas pomirjajo, nam vlivajo upanje in vedenje, da smo tam, kjer nam je namenjeno.
Vsi smo del velikega “načrta Univerzuma”, ki nas z usklajenimi ali nasprotujočimi energijami vedno potiska v spirali razvoja navzgor.
Od nas kot posameznikov ter celotnega človeštva je odvisno, kako jih bomo “uporabili”. Ali drug proti drugemu, proti naravi, živalim in samemu sebi ali jih bomo prelivali skozi srce in se ljubeče podprli.

Obstajata samo dve čustvi; strah in odsotnost strahu – ljubezen. In čas je za ljubezen, ki nas vodi v novo rojstvo in upanje.
Kako nam gre, sporočite, napišite, prilepite sliko, ki vam s svojo energijo pomaga v teh dneh. (na fb seveda)☘️💚

Lahko pa mi pišete na info@jasminakrt.com ali se mi oglasite preko spletne strani.
Iz srca za vas Jasmina
https://www.jasminakrt.com/individualna-svet…/harmonizacija/
Na sliki “vodnjaček” za ptičke je poln:))