Po Miklavžu potujemo proti popolnemu Sončevemu mrku

Energije tedna 07.- 13.12.2020 Za nami je sveti Miklavž, ki je v sobotnem večeru skupaj s parkeljni preganjal temne duhove iz ljudi in njihovih domovanj. Naj bo tako, saj je v teh dneh tema vsak dan močnejša in daljša. “Staro” Sonce izgublja zunanjo moč s posebnim namenom velike transformacije. Adventni čas nas vodi proti svetemu večeru (dan pred Božičem). Poleg že nešteto globokih, boleče transformativnih procesov leta 2020, tako stopamo v sklepno dejanje skozi temen tunel, kjer se zanašamo na notranjo luč in občutek. Letošnji Zimski solsticij ne bo samo “običajno” rojstva mladega Sonca. To je začetek nove faze človeštva, ki ji astrološko rečemo Velika mutacija.

Nič v Univerzumu ni namenjeno negativni manifestaciji sami po sebi. Energije, ki se prelamljajo, povezujejo ali si nasprotujejo, nas potiskajo v spirali razvoja navzgor. Od celotnega človeštva, njegove kolektivne zavesti, pa je odvisno, kako jih bomo “uporabili”. Ali drug proti drugemu, proti naravi, živalim in samemu sebi ali jih bomo prelivali skozi srce in se ljubeče podprli.

Obstajata samo dve čustvi; strah in odsotnost strahu – ljubezen. In čas je za ljubezen, ki nas vodi v novo rojstvo in upanje.

V tem tednu se spuščamo proti popolnemu Sončevemu mrku. Sonce je skupaj z Merkurjem v znamenju strelca, kjer se tiho polni z modrostjo in varčuje z zunajo močjo. Tudi mi počivajmo, čistimo um in telo množice informacij, naučenih pravil in škodljivih snovi, ki nam jemljejo moč in identiteto. Umirjajmo svojo ščitnico ter ostale žleze z notranjim izločanjem. Jejmo manj in zdravo, pijmo izvirsko vodo naše Zemlje, katere frekvenca je te dni izredno visoka. Bodimo veliko v naravi, da se uglasimo z njenim ritmom.

Luna bo v padajoči fazi potovala proti ponedeljkovemu mlaju in popolnemu Sončevemu mrku. Sonce bo v teh dneh raztopilo svoje omejitve ob srečanju z Neptunom ter skozi J vozel spustilo preteklost. Mars pa bo krepil njegovo zavedanje in raztapljal strahove. Očiščena Venera iz globin škorpijona pa nas bo povezovala z najglobjimi močmi, ki jih bomo občutili skozi odnose, zvestobo in strast. Saturn pa bo vztrajal na zadnji stopinji svojega kozorogovskega doma kot da okleva v najglobji temi. A njegov prestop , skupaj z Jupitrom, bo odločilen mejnik. Že kmalu po mrku.

Bodimo mirni in prepuščajmo času ter bližajočemo mrku, da znotraj nas naredi veliki reset. Že v ponedeljek 14. decembra, natanko ob 17:17.

V ponedeljek

bomo z Luno v devici pospešeno pospravljali ter iskali inovativne rešitve za še več urejenosti. To ne bo pogodu našemu umu, ki se z Merkurjem v strelcu raje odklaplja od malih sistematičnih misli in informacij.

V torek

bo dan, v katerem bomo z Luno v devici usklajeno delovali in dobro sodelovali z drugimi. Imeli bomo več moči, želje in volje, da opravimo vse potrebno.

V noči na sredo

bo Luna že prestopila v znamenje tehtnice in odnosi bodo postali mehkejši. Skozi njih bomo iskali priložnost za harmonijo. Sonce iz strelca bo na poti proti mrku raztapljalo svoje meje, Neptun bo zameglil njegove moči.

V četrtek

nam čustveno ne bo šlo najbolje. Luna iz tehtnice bo težko iskala ravnovesje znotraj in zunaj nas. Bo pa način strastne povezanosti očiščene Venere tisti, ki nam bo vlival moči in nas regeneriral v telesu.

V noči na petek

bo Luna prestopila v škorpijona. Blizu mlaja in mrka bomo, zato bo čas za odmik, uživanje manj hrane in več tekočine, najbolje izvirske vode. Sonce bo podprto z močnim Marsom.

V soboto

bomo čustveno odmaknjeni, a usklajeni. Luna v škorpijonu bo imela lepe povezave z drugimi energijami. Sonce se bo pripravljalo na svoj popoln mrk. Veliko počivajmo.

V nedeljo

bo Luna že v znamenju strelca. Naj bo to dan za sproščenost, umirjenost in prepuščanje. Merkur v strelcu bo brez vztrajnosti in osredotočenosti, pustimo umu, da počiva. Naj bo to adventna nedelja in dan počitka pred mlajem in mrkom obenem.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naše rojstne karte in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Iz srca za vas, Jasmina