Nemir prihajajočega ščipa prinaša zavedanje in nam odpira oči

Energije tedna od 26.10 do 01.11.2020 Z nedeljskim večerom odhaja prijetnejši vikend, ki se bo po 22:19 še omehčal v občutjih, saj bo Luna prestopila v sočutne in intuitivne ribe. Luna kot “predstavnica” Srčne čakre naše Zemlje vsakodnevno barva ozračje ter počutje v emotivnem delu splošnih energij, spodbuja dogajanja in “prebuja” tudi naša življenja.

V tem tednu bo Luna v rastoči fazi stopnjevala čustvene napetosti in nas spodbujala v zahtevah po razjasnitvi. Želeli bomo odgovore, ki bodo v sebi skrivali več kot bi si mogoče želeli. Poleg individualnih energij in življenja smo vsi del kolektivne zavesti ter velikih procesov na Zemlji. Leto 2020 je košček širše zgodbe človeštva, njegove spirale življenja, ki naj bi nas vodila k višji stopnji zavedanja in več ravnovesja.

V današnjem večeru se objemata Sonce in retro Merkur, da nas podpreta v zavedanju, koliko zmoremo, kje so naše moči in kaj je potrebno očistiti. Začetek tedna bo tekoč, usklajen in skoraj harmoničen. Kot bi za trenutek želeli uživati v notranjem miru in se oddaljiti od zunanjega sveta. Z Luno v znamenju rib sprejmimo ta mirnejši čas, da bomo okrepili notranje čute in intuitivne zaznave.

Noč na sredo bo še kako pomembna. Skoraj v istem trenutku v znamenje tehtnice – vsak iz svojega konca – prestopata retro Merkur iz škorpijona – ob 02:33 in Venera iz device – ob 02:41. Merkur se tako vrača, Venera pa končno vstopa v svoj dom. Oba bosta podprla in okrepila našo željo po povezovanju, s pomočjo besed in skupnih trenutkov bližine.

Sredin dopoldanski prestopl Lune v ovna pa bo pokazal drugačne energije. Vihravi čustveni nemir se bo stopnjeval iz ure v uro ter zahteval jasne odgovore. Čas bo razburkan na vseh nivojih, znotraj in zunaj nas. V poznem petkovem večeru bo Luna prestopila v bika in hitela proti polnosti. Ravno na dan reformacije, v soboto 31. oktobra, bomo priča in del močnega ščipa, opozicije Lune in Sonca v tesni prisotnosti Urana, ki vedno prinaša nepričakovano, nemirno, a obenem ponuja možnost visokih uvidov ob maksimalni iskrenosti, visokem stanju zavedanja ter umirjenosti vseh delov nas. Močno bomo morali držati krmilo življenja v centru telesa.

Ščip bo nastopil v soboto ob 15:49. Bo to dan prebujenja, visokih uvidov, tudi pretresov znotraj in zunaj nas? V nedeljo bo v našem umu kar nekaj skrbi in tesnobe. Največja podpora v izzivalnih procesih nam je zagotovo odmik od motilcev, umirjanje, stik z naravo in globoka vera, da po vsaki temni noči pride zora, ki nam odpre okno v svetlobo novega dne.

V ponedeljek nas čaka usklajen dan z Luno v znamenju rib, ki bo na intuitivnem nivoju povezovala naše misli, voljo in visoke uvide.
V torek se bomo odpirali notranjemu vodstvu in z več optimizma videli možnost nadaljevanja procesov ter velikih dogajanj tekočega leta. Večer bo miren in globok.
V noči na sredo bosta skoraj ob istem času v znamenje tehntnice prestopila retrogradni Merkur in Venera. Oba z namenom, da nas podpreta v povezovanju preko besed, občutij in bližine v odnosih. Luna bo dopoldan prestopila v ovna in nas zavrtela v naraščajoči napetosti.
Četrtek bo napet dan, v katerem bomo goreče zahtevali odgovore ter iskali moč, da se premaknemo v boju za svoje pravice. Strasti bodo močne, skušajmo se nekoliko odmakniti in umiriti, da se ne izčrpamo.
Tudi petek bo razburkan v vseh deli nas in zunaj nas. Ne bo več povratka nazaj, napetosti bodo hitele proti vrhuncu odpiranja. Ob 22:19 bo Luna prestopila v bika.
V soboto, na dan reformacije, bomo priča močnemu ščipu, opoziciji Lune in Sonca ob prisotnosti Urana, ki vedno prinaša nepričakovano, pretresa, a ponuja visoke uvide, na katere se je umetnost pripraviti.
V nedeljo se bomo skušali odpočiti. A dan spomina na umrle bo v naših mislih odpiral skrbi in strahove. Poskusimo najti svoj prostor za mir in odmik, objemimo sebe in bližnje ter si dovolimo mirno noč. Jutro je pamtnejše od noči.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših individualnih energij in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam. Lahko se naročite na posvet na moji spletni strani.

Jasmina