Novi uvidi v globinah in zavedanje naših moči – svetlobe v temi

Energije 19.do 25. oktobra
Po napornih dnevih, obratu Merkurja v globinah škorpijona, nemirnem mlaju in vikend energijah, v katerih smo iskali ravnovesje med pritiski ter hrepenenjem po lepotah življenja, stopamo v nov teden. V nas brbotajo globoki občutki jeze, ki hočejo na plano po zadoščenje Ognjeni retrogradni Mars pritiska na naše spomine velikih bojev zaradi storjenih krivic.

Poslušajmo ter čutimo prostor in čas, v katerem smo, z notranjim vedenjem, ne zunanjim nemirom! Ritem Univerzuma nas vodi po poti spirale življenja z že davno napisanim “algoritmom”. Na nas je, na katerem nivoju zavedanja bomo vanj vstavljali spremenljivke. Vsak od nas šteje.

Obrnimo se v svoje srce, ostanimo v svojem centru moči; z njuno pomočjo se bomo lahko odrinili iz tunela proti svetlobi. Za vse nas in Zemljo kot celoto. A potrebujemo notranje ravnovesje ter jasnost poti, da s svojimi dejanji ne bomo poganjali nihala velikih nasprotij. Proces prebujenja teče v največjih globinah in ni ga mogoče zaustaviti. Z uvidi bomo čistili temačnost omejujočih prepričanj, občutkov krivice in svetlili proces dogajanja na površini Zemlje. Merkur se v retrogradni fazi ponovno sooča z Uranom.

V prihajajočem tednu bo Venera skromni devici navkljub, spodbujala karmični trojček, da nam pokaže smisel, vizijo, najglobje moči in način, kako naj delujemo. Luna bo v rastoči fazi prebujala in pripravljala energije naše Zemlje na pomemben premik Sonca; tokrat v znamenje škorpijona, da se v globinah regenerira in si nabere novih moči. Prestopilo bo v noči na četrtek natanko uro po polnoči. Že v nedeljo zvečer se bo srečalo z retrogradnim Merkurjem. To ne bo samo eno izmed njunih ritmičnih srečanj. To bo globoko zavedanje vseh nas, koliko zmoremo. Tako bo naša vizija prihodnosti veliko bolj jasna, čeprav še prikrita marsikaterim očem. A v škorpijonu smo, ki transformira v največjih globinah in nam očiščen ponuja največje moči.

Feniksi smo, pravi naša Zemlja v letu 2020, ne pozabimo!

V ponedeljek nas po razburjeni noči in jutru, čaka več umirjenega povezovanja. Venera iz device se bo dotaknila Jupitra, da nam skupaj odpreta smisel in vizijo prihodnosti. Luna iz strelca bo iskala zaupanje in optimizem.

V noči na torek se bo retrogradni Merkur ponovno soočal z Uranom. Naj nas čez dan vodijo njegovi uvidi na visokih frekvencah, v vsakdanjem delovanju pa ohranimo mir in iskrenost. Čustveno bomo široki in nedorečeni, zato poiščimo zadovoljstvo v malih stvareh.

V sredo bo jutro usklajeno, malo pred deveto uro pa bo Luna že prestopila v znamenje kozoroga. Dan bo umirjen, misli bodo tekle globoko in urejeno. Venera bo v globinah vladarja škorpijona Plutona iskala svoje moči in strasti.

V četrtek nas bo Luna v znamenju kozoroga vodila odmaknjeno skozi dan in se proti večeru potopila v umirjenost in občutek zaupanja. Znotraj nas uomo občutili navdih in občutek, da zmoremo. Noč bo že polna pritiska in premika Sonca.

V noči na petek, natančno uro po polnoči, bo Sonce prestopilo v globine škorpijona. Svetloba bo stopila v temo Boga podzemlja, da se v odmaknjenosti transformira in si nabere moči. Popoldan bo Luna prestopila v vodnarja, potrebovali bomo več zračnosti in občutka povezanosti.

V soboto bo Venera že tretjič odigrala pomembno vlogo v tem tednu. V globinah Saturna bo iskala varnost, zaščito in skrite talente iz davnih inkarnacij. Pomembno je, da svoj razvoj gradimo na zdravih temeljih, ki nam dajejo varnost.

V nedeljo bomo z Luno v znamenju vodnarja polni želje po povezovanju in izmenjavi informacij z ljudmi, ki jih čutimo kot del svoje skupnosti enako mislečih. Sonce in retrogradni Merkur se bosta v škorpijonu približevala drug drugemu in se objela ob 19:23. Preden bomo zaspali, pa bo Luna prestopila v svet sanj in znamenje rib. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naše rojstne karte in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Z ljubeznijo, Jasmina