Proti mlaju prebujenja v nežno stoječem ritmu Merkurja

Energije tedna od 31.01. do 06.02.22.Odhajajoči vikend nas po globokem čiščenju uma in izražanju svojih posebnosti potiska proti začetku novega tedna.
Luna je v padajoči fazi tik pred torkovim mlajem, Merkur pa v zadnjih korakih retrofaze tik pred postankom in obratom v direktno smer, 4. februarja.
Energije, da bi pognali kolesje naprej, ni ravno veliko. Vsako globoko čiščenje povzroča utrujenost, zahteva počitek telesa in uma. A usmerjamo se na pot prebujenja in osvobajanja.

Končno smo obrnili lepotico in ledeno kraljico Venero na 11 stopinji kozoroga. Bil je to dolg proces spuščanja preživetih vrednot znotraj nas. Te dni bo njen direkten proces še počasen kot da obotavljivo čaka moč Marsa – energije življenja, ki že hiti k njej.

Vzemimo si še dan na poti do mlaja, da očistimo čustveni svet vseh preživetih bremen in si ne nalagajmo novih. Opazujmo svoje misli , naj drsijo skozi naš um, a ne zapletajmo se vanje.
Uživajmo malo hrane, lahko se postimo. Pijmo veliko izvirske vode in naravne pripravke za čiščenje strupov iz telesa.
V torkovem jutru ob 06:45 prihaja mlaj v znamenju vodnarja, ki bo posvetil v bližajoče se nove začetke. Spuščajmo nemir ter se prepuščajmo intuitivnim in inovativnim prebliskom.
Mlaj bo nastopil v bližini Saturna in tik po izzivih z Uranom. Ne lomimo, zaznajmo svobodni duh v naših telesih in srcu. Tu je letošnji preizkus iskanja točke ravnovesja med starim in novim na osebnem nivoju.

Podpore bomo imeli dovolj v spodnjih energijskih centrih. Mars se bo z veliko moči prilagajal pričakovanjem novega časa, Venera bo v očiščevalnih procesih starih vrednot odgovorno in tiho sprejemala nove lepote in vrednosti.
Z močnim Jupitrom zaupajmo v podporo duhovnih sil pri uresničevanju naših vizij.

Po mlaju si dovolimo občutiti spremembo v prebujenjem doživljanju in z Luno v ribah drseti skozi čas.
Stoječi Merkur se bo obrnil direktno v petek 4. februarja, popoldan ob 15:56 bo Luna prestopila v živahnega ovna in začutili bomo poriv naprej.
Sonce se bo zvečer dotaknilo Saturna in našim očem odprlo morebitne sence ter dvome v zavedanju svojega centra moči. Kdo smo, kaj zmoremo brez ego merjenja moči?
Naj bo vikend aktiven, spoštljiv v odnosih in slišanju ter prijazen do vseh živih bitij. Naj nam bo lepo.☘💚
Jasmina.

V ponedeljek se bo dopoldansko ozračje počasi sprostilo, ko bo Luna ob 10:42 prestopila v znamenje vodnarja. Lažje bomo zadihali in spuščali pretekla čustvena bremena. Ostajajmo v svojem miru in odmiku.

Noč na torek bo v čustvenem spuščanju iskala mir in tišino. Jutranji mlaj ob 06:45 bo tihi znak prebujenja, osvobajanja. Ker bo ujet med Urana in Saturna bomo potrebovali veliko odmika, da najdemo ravnovesje. Ob 12h se bo Luna dotaknila Saturna, dihajmo počasi.

Sredin dan nas bo že objemal v nove, tekoče energije. Dopoldan bo še negotov, a s pridihom zračnosti, osvobojenosti. Ob 12h bo Luna prestopila v znamenje ribi in nam odprla pot za prepuščanje, prelivanje občutij v nas. Zvečer bomo čutili več energije za premike.

Že noč na četrtek bo polna vizij, navdihujočega upanja in občutka pomoči duhovnih sil. Luna bo ob 00:57 objela Jupitra. Jutro bo navdihujoče drugačno, vznemirljivo, v nas se bo prebujala ustvarjalnost. Uživajmo v zavedanju svojih posebnosti.

Noč na petek bo nežna in zasanjana. Luna se bo ob 00:53 dotaknila Neptuna v znamenju ribi. Njen jutranji stik z Merkurjem in Plutonom, bo stoječega Merkurja spodbudil k premiku v direktnost. Tudi mi bomo obračali misli naprej. Čutili bomo več energije, Luna bo prestopila ob 15:56 v ovna. Večer bo tekel v sprejemanju sebe, Sonce bo doseglo Saturna.

Naj bo sobota telesno aktivna, naužijmo se svežega zraka. Luna v ovnu nam bo po čustveni plati dajala občutek, da zmoremo, smo močni, trdni in pogumni. Zvečer se bomo zavedli, da smo tu z namenom da svetimo in podpiramo drug drugega.

V nedeljo si vzemimo čas za sprostitev, športne aktivnosti, da sprostimo še morebitne blokade v prepričanjih, miselnih vzorcih, ki se ponavljajo in nam niso prijetni. Naj bo večer čas za počitek. Malo pred polnočjo bo Luna umirjala čas s prestopom v bika.