Vikend očiščenja teme in izražanja svojih posebnosti

Energije vikenda od 28.do 30.01.22. Znamenje kozoroga – prežeto z mogočnostjo Plutona – se je v teh dneh energijsko še okrepilo. Vanj sta vstopila vsak iz ene strani; Predstavnik življenjske energije, moči – naš bojevnik in zaščitnik Mars, ki tu lahko dosega vrhunske rezultate v svojem delovanju, je stopil skozi glavna vrata.
Merkur – predstavnik uma, pa v retro fazi in tako ponovno, a tokrat je vstopil skozi zadnja vrata.
Tu je še retrogradna Venera in čiščenje na različnih nivojih, zgodbah, procesih se silovito nadaljuje; dotika se vsake celice našega telesa, prepričanj uma, lažnih vrednot, občutka varnosti. V soboto iz strelca v kozoroga prestopa še Luna, da bomo skozi Srca odgovorno pretakali vso moč dogajanja.

V noči na soboto – ob drugem srečanju Merkurja s Plutonom ob 05:15 – se bomo potapljali v temo strahov misli, besed in spominov ter se predali očiščevalnim procesom. Bodimo v stiku s seboj, ko bo teklo skozi nas.
Naj bo nedelja počasnejša in z Luno v kozorogu na zunaj odmaknjena. Ob 20:31 bo Sonce iz vodnarja doseglo izziv z Uranom. Mirno in iskreno izrazimo svoje svetle iskre posebnosti, ki živijo v nas kot nepogrešljiv delček celote pri kreiranju naše prihodnosti. Naj nam bo lepo.💚☘️

V petek si naredimo prijeten dan, ko bomo urejali zapise, pregledovali načrte, ki čakajo v predalih, sestavljali mozaik iz starih idej. Merkur je retrograden, Luna iz strelca podprta s Saturnom. Popoldan in večer sta namenjena počitku, prebiranju knjig ali gledanju filmov o potovanjih po čudovitih krajih sveta.

V noči na soboto ob 05:15 nas čaka ponovno srečanje Merkurja s Plutonom. Začutimo vso globino teme in strahov v našem umu in odločno stopimo vanje. Čas je za temeljito očiščenje preteklih spominov in dram. Luna bo od 10:08 v kozorogu, da bomo odgovorni v svojem početju.

V nedeljo si odpočijmo. Naj bo dan prijetno počasen in sočuteč do nas samih ter vseh živih bitij naših malih ali velikih svetov. Luna bo še v kozorogu, mi pa na zunaj odmaknjeni. Ob 20:31 bo Sonce iz vodnarja doseglo izziv z Uranom. Sprejmimo svoje posebnosti kot nepogrešljiv delček celote pri kreiranju naše prihodnosti. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.