Vikend odpiranja, urejanja in povezovanja

Vikend od 21. do 23. januarja 22.
V noči na četrtek, ob 03:38, je Sonce izza zidov kozoroga prestopilo v zračno znamenje vodnarja, da se odpremo za svež vdih in izdih. V sebi in skozi zunanja zrcala že izražamo svojo avtentičnost, se povezujemo s podobno mislečimi in iščemo rešitve za vsa živa bitja sveta, za celoto.
Ujemimo to visoko različico vodnarskih energij, ki jih bo Sonce osvetljevalo v nas.

Konec tedna bo Luna v devici pomagala retro Merkurju pri čiščenju in sortiranju drobnih malenkosti, ki krojijo naš svet.
Petek bo prijeten in inovativno aktiven v tem delovanju.
V soboto se posvetimo regeneraciji telesa, uživajmo lahko in zdravo hranu, negujmo sebe, poskrbimo za živalice, ki potrebujejo našo pomoč, pozornost.
Nedeljska Luna v tehtnici bo iz nas potegnila željo po druženju in harmoniji. Merkur se bo dotaknil Sonca v vodnarju, da razsvetlimo misli, preden se ponovno umakne v kozoroga.
Naj nam bo lepo.💚☘
Jasmina.

V petek nas čaka prijeten in aktiven dan. Posvetimo so inovativnemu urejanju, sortiranju delčkov. Popoldan pa namenimo negi sebe, drobnim radostim, uživajmo v zdravi prehrani, poskrbimo za hišne ljubljenčke. Luna in Venera, ženski energiji, si bosta podporni.

V soboto lahko dan namenimo temeljitemu čiščenju in regeneraciji svojega telesa. Čez dan bomo imeli dovolj energije, zvečer raje počivajmo, da iz utrujenosti ne bomo nepotrpežljivi in ranljivi. Ob 23:02 bo Luna iz device prestopila v tehtnico.

Naj bo nedelja prijetna, povezovalna, harmonična. Kljub vsemu pa ne pretiravajmo v aktivnih zahtevah po druženju, umirimo čustvene potrebe. Čas je, da najprej premislimo, kaj je zares vredno za nas, pravi retrogradna Venera iz kozoroga. Merkur se bo dotaknil Sonca, da posvetlimo misli, preden se ponovno spusti v kozoroga.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.