Vikend za retrogradnega Merkurja

Vikend 14. do 16.01.22 Pa smo že tu, pri Merkurjevem prvem zastoju korakov in obratu v retrogradno smer. Dobro čutimo stoječ čas tega tedna, ko smo v mislih nemirni in razpršeni, v odločitvah neodločni, v dejanjih spremenljivi iz trenutka v trenutek.
V današnjem petku se že vrtimo nazaj, saj se je Merkur malo pred dotikom s Saturnom in izzivi Urana premislil. Tako se vse tja do 4. februarja vrača po poti, ki smo jo že prehodili.
Čas bo, da znova premeljemo, popravimo in prevrednotimo. Postojmo pa z otvoritvijo novih projektov, pomembnih nakupov, odločitev na materialnem nivoju, manifestacijo naših vizionarskih idej.

Naj bo vikend namenjen ponovnemu raziskovanju že znanih misli, besed, informacij in različnih dognanj.
Čustva bodo ob bližini polne Lune intenzivno iskala odgovore, a s petkovo in sobotno Luno v dvojčkih bomo zamešali še več vprašanj.
V soboto ob 17:10 bo Luna že prestopila v znamenje raka in okrepila svoje moči čustvovanja, napetosti v nas bodo naraščale in zahtevale epilog ob njeni torkovi polnosti.
Še prej pa pomemben nedeljski dogodek. Ob 15.50 se bo Sonce spustilo k Plutonu, da začutimo in zapustimo stari “pretečeni” Jaz ter si dovolimo odpreti za novo samopodobo.
Naj nam bo lepo.💚☘
Lahko gremo ponovno pogledat, kako je z našimi energijskimi centri na kliku na moji spletni strani. (test EC brazplačno)
Jasmina.

V petek bo dan za obrat Merkurja, ki se bo tik bred izzivom z Uranom podal na retrogradno pot iz 10 stopinje vodnarja. Za dobre tri tedne oziroma vse tja do 04. februarja. Čustveno bomo najprej stabilni, zvečer negotovi.

Naj bo sobota dan, da se privadimo na nov način retro miselnih procesov. Luna bo vse tja do 17:10 v praznem teku, kar nas bo zmedlo tudi v čustvenem delu, ko bi bomo postavljali vprašanja za nazaj. Ob 17:10 bo prestopila v vodnega raka.

V nedeljo bomo že blizu Lunine polnosti, zato bodo napetosti naraščale. Dan obeta več miru, če bomo povezani znotraj in zunaj sebe. Ob 15.50 se bo Sonce spustilo k Plutonu, naj se transformira naš stari Jaz. Naj nam bo lepo.