Po mlaju oživljamo zimsko pravljico Jin in Jang energij

Energije tedna od 03. do 09.januarja 2022. Pa smo prestopili v koledarsko leto 2022, ki nas vodi naprej skozi procese transformacij, napredka in velikih premikov. Po minulem letu se močno zavedamo, da smo v enem najodgovornejših časov za človeštvo in celotno življenje na Zemlji.
Potujemo lahko objeti v različna občutja in počutja. Prvi teden nas spodbuja k sanjam ter plesu čudovitega para moško-ženskih energij (Sonca in Venere) znotraj “zimske pravljice” vsakogar izmed nas. Poskusimo začutiti njun korak in se predati ritmu prebujajočega življenja.

V odhajajočemn nedeljskem večeru v tišini doživljamo mlaj – objem Lune in Sonca v znamenju kozoroga, ki v odmiku pripravljata čas za več energije.
Koliko dogajanj je okrog Sonca v kozorogu, ki počasi prebuja in segreva življenje globoko pod zemljo.
Tu so semena naših novih projektov, načrtov in zgodb.
Tu v svojem retrogradnem ritmu pleše ledena kraljica Venera in prevrednotuje naše vrednote – semena prihodnjih dehtečih cvetlic, ki so ključne za barvitost našega platna življenja.
Zato delujmo; v ustvarjalnih trenutkih se odmikajmo v notranjo lepoto, da se dotikamo sanj in hrepenenj Duše ter jih pritegnimo na Zemljo.
Venera se bo že v sredo ob 17:02 povezala z Bogom morja Neptunom, iz katerega se je rodila kot hči Boga neba Urana.
Potopimo se v radost še enega rojstva ustvarjalnih navdihov.

V prihajajočih hladnejših dneh se tam zgoraj že pripravljata dva velika plesalca naše moči, volje, ustvarjalnosti in ljubezni.
Ob koncu tedna, natančneje v noči na nedeljo, ob 01:47, bosta veliko Sonce in lepotica Venera v vročem plesnem objemu za zidovi hladnega kozoroga zarisala novo točko pentagrama.
Naj se zopet zgodi preplet Jin in Jang energij v naših telesih. Ljubeče posvetimo v iskreno lepoto in moč, ki ju nosimo v sebi. Luna bo v rastoči fazi spodbujala ritem njunega plesa in narekovala spremljavo vsem ostalim planetom; hitela iz kozoroga, preko vodnarja, navdihujočih rib v ognjenega ovna.

Naj bo to glavna nit tega tedna, povlecimo jo skozi svoje občutke, um in telo. Zatorej v aktivnem odmiku nežno delujmo v svoji notranjosti in oživljajmo sanje, ki nas vodijo v navdihujočo radost življenja. Ob njih bomo začutili moč in vero v sebe, s katero bomo posvetlili leto 2022. Čas je, narava že daljša dneve in krajša noči.
Srečno in naj nam bo lepo.☘💚
Jasmina.

V ponedeljek
bo Luna iz kozoroga po mlaju tiho prebujala čas znotraj zidov naše notranjosti. Potujmo čustveno umirjeni in sprejemajmo še morebitne pritiske starih struktur, ki odmirajo. Tišina pove več kot tisoč besed. Malo pred polnočjo Luna prestopa v vodnarja.

V torek
bo dan namenjen prebliskom, povezovanju, pogovorom in iskanju rešitev. Luna iz vodnarja bo prebudila Merkurja. Popoldan in večer bosta ostanka starih iskanj, ko bomo skušali ohranjati čustveni mir ob zvokih preteklosti in pogledov k prihodnosti. Ne hitimo.

V sredo
bo Luna cel dan v praznem teku v vodnarju, da se bomo energijo spuščali globje v telo in obenem oživljali sanje. V ustvarjalnih trenutkih se odmikajmo v notranjo lepoto, potopimo se v sanje in hrepenenja. Venera se bo ob 17:02 povezala z Bogom morja Neptunom.

V noči na četrtek
ob 01:16, bo Luna prestopila v intuitivne ribe. Tudi čustveni svet se bo potopil v sočutenje, hrepenenje in ustvarjalnost. Uživajmo čas in verjemimo v sanje, ki jih lahko zaživimo na Zemlji. Ne postavljajmo si meja, a ostajajmo znotraj svojih vizij.

V petek
bodimo v navdihujočem ritmu. Negujmo svoje telo, privoščimo si vodno kopel, pogumni se potopimo v vode narave, ki tako zdravilno delujejo na nas. Plešimo, pojmo, ustvarjajmo, sočuteče se povezujmo. Znotraj nas že brbota prihajajoči objem Jin in Jang energij.

Sobota
bo ognjeno živahna. Luna bo ob 06:25 prestopila v ovna in nas aktivno zavrtela skozi dan. Razgibajmo se s športom, pojdimo uživat zimske radosti. Energija bo stekla skozi naša telesa, misli bodo hitre in inovativne.

Noč na nedeljo
pa bo posvečena njima. Venera se bo v svoji retrogradnosti združila s Soncem v plesni zimski pravljici in skupaj bosta tam zgoraj zarisala novo točko pentagrama. V nas se bodo krepile volja, moč, zavest o lepoti, ljubezni in radosti, ki jih lahko živimo na Zemlji. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naše rojstne karte in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.