29. april 2021 – Četrtek

ČETRTEK je, Jupitrov dan. Že v včerajšnjem poznem popoldnevu smo se v Srcih – s prehodom Lune v znamenje strelca – dvignili v njegov dom. Da svobodno vdihnemo svež zrak in iz višje perspektive življenja uvidimo našo prihodnost, pot ogrejemo z optimizmom, vizijami, modrostjo in širino zavedanja. Sredi maja Jupiter prestopa v svoj dom znamenja rib, kjer nas bo polnil z čisto modrostjo in sočutenjem.

Še se bomo spuščali v globoka čiščenja, saj se je veliki Bog podzemlja Pluton obrnil restrogradno. Da ponovno pregledamo tunele preteklosti.
Vsakič, ko začutimo njegove pritiske, posvetimo še močneje v sence temnih globin.
Preko srca se povežimo s svojim višjim Jazom in njegovo modrostjo.
Spoj zemeljskega in božanskega smo, kar spoznava tudi sodobna znanost.

Danes se Luna iz strelca povezuje s Saturnom in ga spodbuja k modrosti, zrelosti in podpori. Le-ta se potiho pripravlja na nov ekstremen “dvoboj” z Bogom neba Uranom. Med njima se odpira prepad kot izziv med starim in novim. Čuti ga vsak izmed nas; v sebi, zunaj sebe, v naših malih in velikih svetovih.
Poslušajmo svoj intuitivni glas, ki nas vodi tja, kjer je najbolje za nas. Merkur se bo v prihajajoči noči povezal z Neptunom, mogoče dobimo sporočilo skozi sanje.
Jasmina

Astrološko gibanje planetov

Luna je v znamenju strelca

Luna trigon Saturn iz vodnarja ob 14:35

Merkur se približuje sekstilu z Neptunom v ribah v noči na petek ob 04:26