SREDA – 11. NOVEMBER 2020

SREDA – Merkurjev dan in 11.11.2020. Merkur se je včeraj, uro pred polnočjo, ponovno potopil v globine škropijona. Noč je bila z Luno v devici umirjeno tiha in močna, podprta s karmičnimi velikani.

Z umom se tako spuščamo pod vrtince negotovosti in strahov; tja, kjer počivajo predniki in zgodbe naših preteklih inkarnacij. Da prepoznamo, kar nam ob površinskem razmišljanju ni dano.

Vsi imamo v svojih osebnih energijah individualno “postavljenega Merkurja” (ki predstavlja grleno čakro), a vsi smo obenem del velikih kolektivnih procesov, česar se v prelomnem letu 2020 še bolj zavedamo. Energije naše Zemlje “tečejo” skozi nas, zato jih uporabimo modro, v visokem zavedanju.

Ob kmalu še tretji Merkurjevi opoziciji z Uranom in njegovimi visokimi vibracijami, pa se bomo čisto zares prebudili ter uvideli celoto dogajanja; tako v osebnih življenjih kot na nivoju kolektiva, sveta….

Po 17 uri Luna že prestopa v znamenje tehtnice v mehkejši večer. Pred svojim zaključevanjem v mlaju in novimi začetki, nas bo vodila še skozi dva velika procesa, ki že tečeta….več jutri ali v Energijah tedna:)

Narava pa je tu za nas, da nas objame in zdravi.
Jasmina
https://www.jasminakrt.com/programi/chopin/ (kmalu darilo za nas, da bomo odkrivali naše darove za nov svet)